Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0,...
Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0,...
Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0,...
Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0,...
Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0,...

Gateway Aqara HUB M2, ZigBee 3.0, vezerlo IR, port ethernet

2280058
Raktáron
295,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Tapellatas: 5V-1A vagy 5V-2A

Uzemi homerseklet: 5°C~+50°C

Paratartalom: 0-95% relativ paratartalom

Vezetek nelkuli protokollok: Wi-Fi iEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Zigbee 3.0 iEEE 802.15.4, BLE 5.0

Meretek: 100,5×30,75 mm

Portok: USB-A, USB Micro-A, RJ45

Operacios rendszerek: legalabb Android 6.0 vagy legalabb iOS 12.0

Wi-Fi frekvencia: 2412-2472 MHz

Maximalis Wi-Fi jelteljesitmeny: < 20 dBm

Bluetooth mukodesi frekvencia: 2402-2480 MHz

Maximalis Bluetooth jelteljesitmeny: < 13 dBm

Zigbee mukodesi frekvencia: 2405-2480 MHz

Maximalis Zigbee jelteljesitmeny: < 13 dBm


 

Az uj modell Aqara Hub M2 europai verzioja kompatibilis az Aqara Home, az Apple Homekit es a Google Home okoszisztemakkal.

Az Aqara M2 hub az intelligens okoszisztema kozponti eleme, es magaban foglalja a legfejlettebb Aqara technologiat, csatlakozik az otthoni WiFi halozathoz vagy vezetekes ethernethez a jobb stabilitas erdekeben a felhoben, es a ZigBee 3.0 technologian keresztul szamos erzekelovel kommunikal. Ezenkivul az IR 360° funkcionak koszonhetoen az Aqara M2 infravoros sugaron keresztul kepes vezerelni es automatizalni a legkondicionalot, a TV-t vagy barmely mas haztartasi keszuleket, okoseszkozokke alakitva azokat, amelyek tamogatjak az automatizalast az okoszisztema mas erzekeloivel.

Az elozo modellhez kepest az Aqara M2 akar 128 Zigbee eszkozt tamogat, beleertve a korabbi szenzoros modelleket is. Wi-Fi-n vagy vezetekes kapcsolaton keresztul torteno telepites utan a korlatlan automatizalasi lehetosegekkel rendelkezo okoszisztema fo darabjava valik. A beepitett hangszoronak koszonhetoen parhuzamosan hasznalhato az olyan alapveto funkciokkal, mint a biztonsagi riaszto, az ebreszto es az ajtocsengo.


Az IR interfesz tobb mint 8000 TV-modellt, tobb mint 240 legkondicionalo markat tamogat, az IR tanulasi funkcio pedig lehetove teszi a kulonbozo taviranyitok masolasat. IR gomb/vezerlo tanulasi modban az Aqara hub M2 maximum 64 masolt gombot tamogat.

Az Aqara M2 megkonnyiti az Aqara Home okoszisztema erzekeloinek es intelligens eszkozeinek integralasat mas intelligens okoszisztemakba. Ezek kesobb dedikalt hangsegedekkel vezerelhetok.


*Ha mindket csatlakozasi lehetoseg elerheto, azt javasoljuk, hogy a LAN-kabelen keresztul, az Ethernet-porton keresztul tortenjen.


Telepitesi javaslat: Helyezze a HUB-ot 2 es 6 meter tavolsagra az utvalasztotol (a WiFi-hez valo csatlakozashoz). Kerulje a fem akadalyokat az utvalaszto es a hub kozott. Kapcsolja be a konzolt, kattintson a + jelre az Aqara Home alkalmazasban, majd valassza ki a listabol, es kovesse a lepeseket.


*Az ajanlott maximalis tavolsag a HUB es az erzekelok kozott 20 meter, ha 2 fal van az uton. A hub es a legtavolabbi erzekelo kozotti terulet kiterjesztesehez elhelyezhet egy Aqara eszkozt jelkiterjesztessel, peldaul egy csatornas relevel vagy az alkalmazott aljzattal.


*Az M2 hub a fiokok szinkronizalasa utan nem jelenik meg a Google Home-ban, de lehetove teszi bizonyos eszkozok athaladasat, hogy azokat a Google Asszisztenssel vagy a Google Home alkalmazasbol lehessen vezerelni (nezze meg a szuroket a dedikalt oldalon kompatibilis eszkozok)


*Az Aqara HUB M2 EU nem kompatibilis az Amazon Alexaval (a kozeljovoben erkezik);


*Ez az eszkoz egy szigoruan europai hasznalatra szant verzio, amely hivatalos csatornan erkezett (nem tevesztendo ossze az azsiai vagy az USA-beli verzioval).


*Az Aqara M2 nem integralhato a Xiaomi okoszisztemaval az MI Home EU alkalmazason keresztul.


50 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.