Smart Gateway LAN, NEO NAS-GW02BH,...
Smart Gateway LAN, NEO NAS-GW02BH,...
Smart Gateway LAN, NEO NAS-GW02BH,...
Smart Gateway LAN, NEO NAS-GW02BH,...

Smart Gateway LAN, NEO NAS-GW02BH, HomeKit, ZigBee

2280076
Raktáron
182,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-GW02BH

feher szin

USB tapegyseg: 5 V / 1 A

Uzemi homerseklet: -10°C es 55°C kozott

Uzemi paratartalom: 10-90% relativ paratartalom

Tarolasi homerseklet: -10°C es 55°C kozott

Uzemi paratartalom: 10-90% relativ paratartalom

Kommunikacios protokoll: ZigBee IEEE 802.15.4

Frissitesek: OTA

Meretek: 78 x 78 x 25 mm

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

Kompatibilitas: Apple HomeKit

 

HomeKit vezerlopanel NEO NAS-GW02BH ZigBee atjaro




Ez megkonnyiti az okosotthon kezeleset. A NEO NAS-GW02BH atjaro lehetove teszi a kulonbozo eszkozok osszekapcsolasat, a TUYA / Smart Life alkalmazasbol torteno vezerleset es a mukodes automatizalasat. Nem kell mast tennie, mint tarsitania hozza a kivalasztott berendezeseket es ennek megfeleloen konfiguralni! A termek lehetove teszi az adatok titkositasat is, ami a hasznalat biztonsagat jelenti. Tamogatja a ZigBee 3.0 protokollt is, igy gyors es stabil vezetek nelkuli kapcsolatot tud kinalni.




Neo/NAS-GW02BH/2




Iranyitsd eszkozeidet okostelefonoddal




A NEO atjaro lehetove teszi, hogy kivalasztott eszkozoket adjon hozza a Smart Life alkalmazashoz. Ez lehetoseget ad a csatlakoztatott berendezes tavoli vezerlesere es allapotanak ellenorzesere, valamint hasznos ertesiteseket kaphat a mukodeserol. A NAS-GW02BH az Apple HomeKittel is kompatibilis. Igy az osszes okoseszkozet egyetlen platformrol kezelheti!




Neo/NAS-GW02BH/3




Beallitas problemamentesen




Az eszkozok atjarohoz valo tarsitasa nem okoz problemat, es ertesitest kap, ha a folyamat megfeleloen befejezodott. A termek sokfele berendezessel kompatibilis, mint peldaul erzekelok, riaszto szirenak, intelligens aljzatok, izzok, kapcsolok es sok mas. A lehetosegek valoban hatalmasak! Raadasul a ZigBee 3.0 protokoll gyors es megbizhato kapcsolatot garantal – a rossz jelminoseg a multe.




Neo/NAS-GW02BH/1




Keszitsen okos jeleneteket




Csatlakoztassa a kivalasztott eszkozoket es automatizalja mukodesuket. Az atjaroval peldaul megszolalhat a riaszto szirena, ha a mozgaserzekelo es az ajtonyitas-erzekelo erzekeli, hogy valaki belepett a lakasba, az arvizerzekelo szivargast eszlel, a homerseklet-erzekelo pedig azt jelzi, hogy a helyiseg tul meleg. Keszitsen intelligens jeleneteket, es elvezze a nagyobb kenyelmet otthonaban!




Neo/NAS-GW02BH/6

71 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.