Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA
Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA

Smart Gateway LAN NEO, ZigBee, TUYA

2280083
Elfogyott – feltöltés alatt
152,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-GW02B

feher szin

USB tapegyseg: 5 V / 1 A

Uzemi homerseklet: -10°C es 55°C kozott

Uzemi paratartalom: 10-90% relativ paratartalom

Tarolasi homerseklet: -10°C es 55°C kozott

Uzemi paratartalom: 10-90% relativ paratartalom

Kommunikacios protokoll: ZigBee IEEE 802.15.4

Frissitesek: OTA

Meretek: 78 x 78 x 25 mm

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

 

Kozponti atjaro ZigBee NEO NAS-GW02B LAN TUYA





Ez megkonnyiti az okosotthon kezeleset. A NEO NAS-GW02B atjaro lehetove teszi kulonbozo eszkozok osszekapcsolasat, vezerleset a TUYA / Smart Life alkalmazasbol, es automatizalja mukodesuket. Nem kell mast tennie, mint tarsitania hozza a kivalasztott berendezeseket es ennek megfeleloen konfiguralni! A termek lehetove teszi az adatok titkositasat is, ami a hasznalat biztonsagat jelenti. Tamogatja a LAN-t es a ZigBee 3.0 protokollt is, igy gyors es stabil vezetek nelkuli kapcsolatot tud kinalni.




Neo/NAS-GW02B/2




Iranyitsd eszkozeidet okostelefonoddal




A NEO atjaro lehetove teszi, hogy kivalasztott eszkozoket adjon hozza a Smart Life alkalmazashoz. Ez lehetoseget ad a csatlakoztatott berendezes tavoli vezerlesere es allapotanak ellenorzesere, valamint hasznos ertesiteseket kaphat a mukodeserol. Most minden a keze ugyeben van, amire szuksege van!





Neo/NAS-GW02B/3




Beallitas problemamentesen





Az eszkozok atjarohoz valo tarsitasa nem jelent problemat, es ertesitest kap, ha a folyamat megfeleloen befejezodott. A termek sokfele berendezessel kompatibilis, mint peldaul erzekelok, riaszto szirenak, intelligens aljzatok, izzok, kapcsolok es sok mas. A lehetosegek valoban hatalmasak! Raadasul a ZigBee 3.0 protokoll gyors es megbizhato kapcsolatot garantal – a rossz jelminoseg a multe.





Neo/NAS-GW02B/1




Keszitsen okos jeleneteket





Csatlakoztassa a kivalasztott eszkozoket es automatizalja mukodesuket. Az atjaroval peldaul megszolalhat a riaszto szirena, ha a mozgaserzekelo es az ajtonyitas-erzekelo erzekeli, hogy valaki belepett a lakasba, az arvizerzekelo szivargast eszlel, a homerseklet-erzekelo pedig azt jelzi, hogy a helyiseg tul meleg. Keszitsen intelligens jeleneteket, es elvezze a nagyobb kenyelmet otthonaban!




Neo/NAS-GW02B/6

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.