Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff
Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff
Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff
Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff
Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff

Centrala SMART Zigbee híd, Sonoff

2080038
Utolsó tételek a raktáron
109,00 lei
Adóval együtt

Sonoff központi vezérlő és kommunikációs egység a Zigbee protokollban.

Jellemzők:

Tápellátás: 5V 1A
Üzemi hőmérséklet: -10 o C - +40 o C
Csatlakoztathatóság: Wifi (802.11 b / g / n 2,4 GHz) - Zigbee 3.0
Súly: 35g
Anyag: PC V0
Méretek (mm): 62 x 62 x 20 mm

1 év garancia

 

Okos otthonának erőműve

A SONOFF Zigbee Bridge lehetővé teszi a ZigBee és WiFi eszközök gyors párosítását és vezérlését az eWelink alkalmazás segítségével. Így több intelligens kapcsolót, aljzatot és érzékelőt csatlakoztathat egy otthoni hálózat létrehozásához, ahol konfigurálhatja az egyes műveleteket, például amikor az érzékelő túl alacsony páratartalmat észlel, a BASICZBR3 kapcsoló és a ZigBee automatikusan bekapcsolja a párásítót .; amikor kinyitja a hálószoba ajtaját, a világítás automatikusan bekapcsol. A Sonoff kínálja a szükséges berendezéseket bármilyen típusú automatizáláshoz, és csak a képzeletünk szab határt.

Széles kompatibilitás

A Sonoff ZigBee Bridge az intelligens SNZB -03 mozgásérzékelővel kombinálva lehetővé teszi, hogy szükség szerint automatikusan felgyújtsa a helyiségben a világítást - most sokkal könnyebb elmenni a házból anélkül, hogy aggódnia kellene a szükségtelenül bekapcsolt eszközök miatt.

Tiszta és távoli átviteli jel

Nem kell félni attól, hogy elveszíti a jelet a szoba falain keresztül. Csak csatlakoztasson egy másik ZigBee eszközt az alközponthoz, amely - akár egy útválasztó - zökkenőmentes átvitelt biztosít (akár 80 m megszakítás nélküli kapcsolat) a töltőeszköz és az átjáró között.

Könnyen használható az intelligens asszisztensnek köszönhetően

Az Alexával egyszerű hangutasításokkal vezérelheti a különböző eszközöket. Kapcsolja be, kapcsolja ki a fényeket, kapcsolja be a szellőzést, a légtisztítót, a párásítót, a vízforralót és még sok mást. Ezenkívül a Zigbee intelligens kapcsolóval riasztások, programozás és riasztások is használhatók az eszközök be- és kikapcsolásához.

Minden egyben


Az alkalmazás lehetővé teszi a főoldalon megjelenő eszközök csoportosítását és használatát. Az eszközök működtetéséhez nincs szükség külön kártyára - mindezt egy oldalon találjuk.

1 Elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.