XComfort szobatermosztát CPAD-00/198

XComfort szobatermosztát CPAD-00/198

2020015
Elfogyott – feltöltés alatt
700,00 lei
Adóval együtt

Room Controller Touch - a hőmérséklet- és páratartalom -érzékelővel kiváló választás a helyiség környezetének önálló megfigyelésére és vezérlésére akár önállóan, akár intelligens eszközzel (például xComfort Smart Home Controller (SHC)) együtt.

A csomag nem tartalmazza a központi fűtés vezérlőegységet vagy az elektromos elemet.

Érintőképernyője háttérvilágítással intuitív felületet biztosít a mindennapi használatra. A felhasználó beállíthatja a heti hőmérsékleti programot és a 4 üzemmódot. Ezenkívül a személyre szabott felhasználói program maximális rugalmasságot kínál minden ügyfél egyedi igényeinek kielégítésére.
Room Controller Touch, lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását

 

Az xComfort rendszer lehetővé teszi bármilyen típusú fűtés integrálását. Függetlenül attól, hogy termikus vagy elektromos közeggel, padlón vagy radiátoron keresztül van -e fűtés, integrálhatja őket az xComfort rendszerbe, hogy mindent egyetlen alkalmazásból kezelhessen. Ugyanakkor mind a fűtés, mind a hűtés kezelhető, és egyetlen szobatermosztát segítségével szabályozhatja a fűtést télen és a hűtést nyáron. Beszéljen egy tanácsadóval, hogy megtalálja a rendszerének megfelelő megoldást.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.