Soocas W3 PRO orális öntöző
Soocas W3 PRO orális öntöző

Soocas W3 PRO orális öntöző

2230012
Utolsó tételek a raktáron
265,00 lei
Adóval együtt

Specifikációk:

Modell: W3 PRO

Impulzus / perc: 1300 / perc

Működési idő: akár 80 nap

Töltési idő: akár 4 óra

A víztartály kapacitása: 240 ml

Ellenállási index: IPX7

1 év garancia

 

Soocas W3 Pro fogászati öntözőgép

A Soocas W3 Pro öntözőgép lehetővé teszi, hogy vigyázzon fogászati egészségére. A hagyományos fogmosás során gyakran elmulasztja a szájüreg felületének akár 40% -át - egy közönséges fogkefe nem jut el mindenhová. Ezért jó ötlet más tisztítási módszerek alkalmazása. A Soocas öntözőgéppel gondoskodhat fogairól és még sok másról, köszönhetően a 3 módnak és akár 4 cserélhető hegynek. A készülék könnyen használható és ergonomikus is, és töltés után akár 80 napig is működik.

4 fúvóka - minden száj teljes tisztítása

A készletben 4 fúvókát talál, amelyek különböző alkalmazásokhoz alkalmasak. A standard egy hatékony, napi tisztítást garantál. A nyelvtisztító segít kiküszöbölni a rossz leheletet, a fogszabályozó csúcs kiválóan alkalmas fogszabályozó viselőknek, a fogágy hegy pedig kiváló a fogágy tisztítására. Tökéletes az íny könnyű tisztításához. Minden fúvóka 360 ° -ban forog, így rugalmasságot és sokoldalúságot biztosít.

3 üzemmód különböző igényekhez

A Soocas W3 Pro 3 módon működik, amelyeket egyszerűen megváltoztathat egyetlen gombnyomással. A standard üzemmód tökéletes a mindennapi használatra - lehetővé teszi a normál és hatékony tisztítást. Az ínyvédő módszer tökéletes az öntözőkészülékek új felhasználóinak, valamint a szájbetegségekkel küzdőknek. Az utolsó módszer ideális azok számára, akik fogszabályozót viselnek.

Nagy teljesítmény és hatékonyság

A készülék intelligens chiptel van felszerelve, amely felelős a pontos, de hatékony működésért. Az öntözőgép percenként akár 1300 -szor pulzál az optimális tisztítás érdekében. A Soocas W3 állandó vízáramlást tesz lehetővé a fogak közötti réseken keresztül, így a szennyeződés gyorsan és hatékonyan öblíthető.

Még hosszabb futási idő

Az öntözőgép USB-C kábellel tölthető. A készülék feltöltése mindössze 4 órát vesz igénybe. Ezt követően a W3 Pro akár 80 napig is bírja. Használja az öntözőgépet minden nap, és ne aggódjon a túl gyakori töltés miatt. A készülék nagy teljesítményű akkumulátora meglep a megbízhatóságával.

Funkcionális, ergonomikus, vízálló

Az öntözőgép víztartálya akár 240 ml űrtartalmú - így nem kell túl gyakran töltenie. Könnyen lekapcsolható és tisztítható. A készülék használata egyszerű és kényelmes is - ergonomikus kialakításának és ívelt fogantyújának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az IPX7 vízállóság azt jelenti, hogy gond nélkül használhatja az öntözőgépet a fürdőszobában. A Soocas W3 Pro kivételes kényelmet kínál.

A dobozban

  • Socas W3 Pro Water Flosser Host x1
  • Cserélhető fúvókák (standard, fogszabályozó, fogágy, nyelvtisztító) x4
  • Fúvóka tároló doboz x1
  • USB-C kábel x1
2 elem
No reviews

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.