Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...
Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...
Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...
Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...
Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...
Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya,...

Kulteri szirena NEO NAS-AB06W, Tuya, Wifi, 95 dB

2280069
Raktáron
148,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Neo

Tipus: NAS-AB06W

Akkumulator: 18650

Tapellatas: C tipusu USB (5V/1A)

Wi-Fi csatlakozas: 2,4 GHz

Vezetek nelkuli hatotav: 45 m

Uzemi aram: 700 mA

Keszenleti aram: 2,5 mA

Bluetooth verzio: 5.0

Vizallo: IPX5

Uzemi homerseklet: -10°C ~ 60°C

Uzemi paratartalom: 0% ~ 90%RH

Tok meretei: 200 × 150 × 66 mm

A napelem meretei: 132 × 62 mm

Hangero: 1 m-ig 95 dB, 3 m-ig 90 dB

 

Kulteri WiFi riaszto szirena NEO NAS-AB06W TUYA.

Novelni szeretne otthona biztonsagat? Egy kulteri riaszto szirena pontosan ebben segithet! A riasztas tipusanak kivalasztasaval a mukodeset sajat igenyei szerint allithatja be. Ezenkivul IPX5 vizallosaggal rendelkezik, igy konnyen telepitheto a szabadban. A napelemes toltessel es egy dedikalt alkalmazassal a riaszto hasznalata meg kenyelmesebb lesz.

Neo/NAS-AB06W/1

Megbizhato vedelem

A kulteri riaszto szirena egy fejlett biztonsagi eszkoz, amely fokozott biztonsagot nyujt a 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolatnak es a Bluetooth 5.0 technologianak koszonhetoen. A szirena gyors reagalasa egy behatolasi kiserletre megbizhato modja a behatolok elrettentesenek. A szirena eros hangot es intenziv fenyt produkal, 1 meter tavolsagban eleri a 95 dB-t, 3 meteres tavolsagban pedig a 90 dB-t. Ezen kivul a tok hatuljaba szabotazs elleni riaszto kerult beepitesre, amely megvedi a keszuleket a manipulaciotol es a serulesektol, jelentosen novelve a biztonsagot.

Neo/NAS-AB06W/7

Kulonfele tipusu riasztasok

A kulteri riaszto szirena szamos riasztasi lehetoseget kinal az egyeni felhasznaloi igenyek kielegitesere. A hangriaszto megbizhatoan figyelmeztet a lehetseges veszelyekre. A fenyriasztas viszont a figyelmeztetes egy masik formaja, amely fenyt bocsat ki, ha behatolasi kiserletet eszlel. A riasztas utolso tipusa a hangos fenyriaszto, amely a korabban ismertetett ket riasztastipus elonyeit otvozi, veszhelyzetben hangot es fenyt is kibocsat, novelve a behatolok sikeres elriasztasanak eselyet.

Neo/NAS-AB06W/3

Egyszeru hasznalat

A kulso riaszto szirena a kenyelem es a funkcionalitas szem elott tartasaval keszult. Ujratoltheto litium akkumulatorral es napelemmel felszerelt, a napenergianak koszonhetoen mindossze 6-8 ora alatt uzemkesz lehet. Az alacsony fogyasztasu chipnek koszonhetoen a szirena alacsony energiafogyasztassal rendelkezik, ami hosszu mukodesi idot jelent - akar 365 nap folyamatos mukodest. Az IPX5 besorolasu vizallosag azt jelenti, hogy a keszulek a szabadban is felszerelheto es esos napokon is hasznalhato, anelkul, hogy felnunk kell a serulesektol. Az egyszeru osszeszereles gyors es egyszeru telepitest garantal, ami tovabb javitja a felhasznaloi elmenyt.

Neo/NAS-AB06W/2

Meg tobb lehetoseg

A kulso riaszto szirena egy sor meg fejlettebb funkciot kinal, amelyek novelik az alkalmazasi lehetosegeket es a felhasznalo kenyelmet. Egy dedikalt alkalmazas lehetove teszi az eszkoz egyszeru kezeleset es vezerleset barhonnan. A szirena egyuttmukodik a Tuya intelligens eszkozokkel, lehetove teve okos jelenetek letrehozasat es tobbfele forgatokonyv mukodteteset. Ezen kivul sok helyen hasznalhato, peldaul kertben, iskolaban, parkoloban vagy munkahelyen. Ha megosztja az eszkozt a csaladjaval, akkor okosotthont hozhat letre csaladtagjaival egyutt, az okostelefonra vagy tablagepre torteno ertesitesek pedig azonnali tajekoztatast garantalnak a lehetseges veszelyekrol. Ezek a fejlett funkciok meg hasznosabba es sokoldalubba teszik a riaszto szirenat.

Neo/NAS-AB06W/5

45 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.