Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...
Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...
Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...
Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...
Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...
Kulso riaszto szirena Sirene NEO,...

Kulso riaszto szirena Sirene NEO, ZigBee, TUYA

2280081
Raktáron
189,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-AB06B

feher szin

Tapellatas: 5 V / 1 A USB-C

Ujratoltheto akkumulator: 18650

Kommunikacios protokoll: ZigBee 3.0

Vezetek nelkuli szabvany: ZigBee IEEE 802.15.4

Hatotavolsag: Akar 45 m

Aram keszenleti allapotban: 2,5 mA

Riasztasi jelzesek szama: 3

Max. riasztas hangereje: 100 dB (1 m tavolsagra)

Vizallosag: IPX5

Uzemi homerseklet: -10°C es 60°C kozott

Uzemi paratartalom: 1-95% relativ paratartalom

Meretek: 200 x 150 x 66 mm

Napelem meretei: 132 x 62 mm

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

 

ZigBee NEO NAS-AB06B TUYA Kulso riaszto szirena




A NEO NAS-AB06B Siren segit megorizni hazat, gyumolcsoset, irodajat vagy parkolojat. Hang- es fenyriasztoval is rendelkezik, es IPX5 vizallo. Mas eszkozokkel is tarsithatja, es intelligens jeleneteket hozhat letre. A keszulek nagy teljesitmenyu ujratoltheto akkumulatorral van felszerelve, amely a beepitett napelemen vagy az USB-C porton keresztul toltheto. Kerjuk, vegye figyelembe: a szirena megfelelo mukodesehez egy ZigBee atjaro (kulon megvasarolhato) szukseges.




Neo/NAS-AB06B/1




Hang es feny riaszto




A szirena 3 riasztasi lehetoseget kinal - hangriaszto, fenyriaszto es hang- es fenyriaszto. 3 hangjelzes is rendelkezesere all. A keszuleket a magas hangero is megkulonbozteti - 1 m-es sugaron akar 100 dB, 3 m-es sugaron pedig 90 dB. Ez azt jelenti, hogy konnyen hallhato - ha valami tortenik, akkor ideje ennek megfeleloen reagalni es megakadalyozni a betorest. Ezen kivul, ha valaki megprobalja megrongalni a szirenat, arrol On is tudni fog – errol ertesitest kap a telefonjara.




Neo/NAS-AB06B/7




Tobb alkalmazas




Novelje a biztonsagi szintet barhol. A Sirena NEO szamos felhasznalasi lehetoseget talal – nem csak a hazi kertben, hanem peldaul gyumolcsosben, szoloben, gyarban, iskolaban vagy parkoloban is mukodik. Felelem nelkul hasznalhatja a szabadban – kitunik IPX5 vizallosagaval. Eso vagy ho nem jelent ra veszelyt – meg a rendkivul nehez idojarasi korulmenyek sem jelentenek veszelyt ra.




Neo/NAS-AB06B/2




Vezetek nelkuli mukodes - napelemes toltes





A szirena vezetek nelkul is mukodhet – nem kell hozzaferheto aljzat melle szerelnie, es nem kell aggodnia a kabelek miatt. A hosszu elettartamu 18650-es akkumulator hosszu uzemidot biztosit, a beepitett napelem pedig mindossze 6-8 ora alatt teszi lehetove a feltoltest. Rossz ido eseten toltse fel a szirenat az USB-C kabel segitsegevel. A NEO-val minden helyzetre keszen allsz!




Neo/NAS-AB06B/4




Sok lehetoseg a TUYA / Smart Life alkalmazassal





Adja hozza a szirenat a TUYA / Smart Life alkalmazashoz, es ferhet hozza szamos erdekes lehetoseghez. Kenyelmesen ellenorizheti eszkoze allapotat, modosithatja a kivalasztott beallitasokat, es megkaphatja a legfontosabb ertesiteseket. Eszkozeit osszekapcsolhatja, es intelligens jeleneteket hozhat letre. Tedd ugy, hogy ha a mozgaserzekelo valakit eszlel a kertben, a szirena automatikusan riaszt! Ha szeretne, ossza meg keszulekeit a haztartas tobbi tagjaval, hogy ok is tavolrol iranyithassak azokat.




Neo/NAS-AB06B/3

19 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.