Fenykepezogep DDPAI Z50 GPS DUAL...
Fenykepezogep DDPAI Z50 GPS DUAL...

Fenykepezogep DDPAI Z50 GPS DUAL 4K@25fps + 1080p@25fps Wifi

2350014
Utolsó tételek a raktáron
1 048,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Gyarto: DDPAI

Modell: Z50 GPS DUAL

Fekete szin

Meretek: 82 x 62 x 31,15 mm (elulso kamera)

Bemenet: 5 V / 2 A

Celkituzes:

Elol: 7 optikai es 1 IR lencse, 140°-os latomezo, F1.75 rekesz

Hatul: 5 optikai lencse, 125°-os latomezo, rekesz F2.0 Matrix Sony IMX415

G erzekelo: beepitett 3 tengelyes giroszkop, veszreteszeles, az alkalmazason keresztul allithato erzekenyseg

Memoria: Kompatibilis a TF kartyakkal 128 GB-ig, a hurokrogzites tamogatott

Wi-Fi: 2,4 GHz

Felbontas:

Elol: 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

Hatul: 1920x1080p

 

DDPAI Z50 GPS DUAL videorogzito





Ugyeljen biztonsagara utazas kozben, es szerelje fel magat a DDPAI Z50 GPS DUAL videofelvetellel. A keszulek 4K felbontasban rogziti a videokat, a D2save technologia pedig lehetove teszi, hogy TF kartya meghibasodasa eseten NAND flash memoriaba mentsuk a felveteleket. A termek ket kameraval rendelkezik, igy a jarmu elejerol es hatuljarol is rogzit videokat. Ezen kivul ADAS technologiat es specialis parkolasi modot hasznal, amely a nap 24 orajaban gondoskodik az auto biztonsagarol (ehhez a kabelkeszlethez halozati adaptert kell vasarolni). A Z50 beepitett GPS-modullal is rendelkezik.





12.jpg





Lenyugozo kepminoseg




A DDPAI Z50 GPS DUAL videorogzito kivalo kepminoseget kinal. A Z50 SONY IMX415 erzekelot hasznal, es 4K minosegben rogziti a kepeket, kivalo tisztasagot biztositva meg nehez fenyviszonyok kozott is. Ezenkivul a legujabb generacios Realcube kepalkotasi technologia fejlett algoritmusokkal kombinalva gazdag reszleteket, valamint termeszetes es elenk szineket eredmenyez.





7.jpgKetto





Fenykepezogepek





A keszulek elulso es hatso kameraval van felszerelve, amely lehetove teszi az esemenyek egyideju rogziteset az auto elejerol es hatuljarol is. Az elolapi kamera kivalo minosegu 4K videot, 140°-os latomezot es 3 felbontas kozul valaszthat (2160P, 1600P es 1080P). A hatlapi kamera 1080P-s videokat rogzit, 125°-os latomezot kinal es 360°-ban elforgathato.





13.jpg biztos





Iratok tarolasa




A D2save technologia alkalmazasa helyzettol fuggetlenul garantalja a rogzitett anyag biztonsagat. Hogyan mukodik. A TF kartya meghibasodasa eseten a felvetelek egy tovabbi NAND flash memoriaban kerulnek tarolasra, majd amint lehetoseg adodik, visszakerulnek a TF kartyara. Ez egy nagyszeru modja annak, hogy megakadalyozza a fontos kepek elveszteset. A Z50 TF kartyakat fogad 128 GB-ig, es lehetove teszi a hurokrogzitest.






4.jpg






Professzionalis kondenzator




A keszulek csucskategorias kondenzatorral van felszerelve, amely a klasszikus akkumulatort helyettesitve noveli a hasznalat biztonsagat. Ennek koszonhetoen a felvevo -15°C es 70°C kozotti homersekleten tud mukodni. Sot, a kondenzator lehetove teszi az utolso 3-4 masodperc rogziteset, meg akkor is, ha a fenykepezogep ki van kapcsolva. Igy biztos lehet benne, hogy nem veszit el semmi fontosat.





14.jpg vesz





Vigyazzon az autojara




A Z50 parkolo uzemmodot is kinal, amely akar a nap 24 orajaban garantalja autoja biztonsagat. Amikor a jarmu leparkolt, a kamera timelapse modban rogzit, majd a szokasos kepkockasebesseggel jatssza le a videot. Ha parkolas kozben utkozesveszely all fenn, a Z50 azonnal ertesit! A parkolasi mod hasznalatahoz vasaroljon IPS intelligens halozati adaptert (kabelkeszlet), amely folyamatosan tolti a kamerat, lehetove teszi a megszakitas nelkuli megfigyelest es megvedi a jarmu akkumulatorat a lemerulestol.





2.jpg






Tovabbi kepessegek





A videorogzito GPS modullal van felszerelve, amely pontosan gyujti az olyan adatokat, mint a jarmu sebessege, utvonala, helye es vezetesi ideje. A keszulek eszkoze egy jol olvashato, 2,3 huvelykes kijelzo is, melynek koszonhetoen kenyelmesen kezelhetjuk a legfontosabb funkciokat. A Z50 kialakitasa lehetove teszi a pozicio 35°-os, a latoszog 15°-os beallitasat.






15.jpg DDPAI





Alkalmazas Tobbet szeretne?




Csak telepitse az ingyenes DDPAI alkalmazast, amely hozzaferest biztosit egy funkcionalis videoszerkesztohoz. Segitsegevel egyszeruen es kenyelmesen szerkesztheti videoit specialis effektusokkal, szurokkel vagy zenekkel gazdagitva. Megtekintheti baratai felveteleit is, es megoszthatja felveteleiket. A beepitett Wi-Fi is plusz - lehetove teszi a videok letolteset es megtekinteset szinte barmikor.






9.jpg






Beleertve:



Videorogzito Z50 + hatso kamera RC1

Autos tolto x1

Tapkabel x2

Felhasznaloi kezikonyv x2

Szereloeszkoz 3M ontapados matricak x2

Elektrosztatikus matricak x1




1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.