DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...
DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...
DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...
DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...
DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...
DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes...

DDPAI Mini Pro, Full HD, 3 tengelyes giroszkopos szenzor

2350004
Raktáron
2 677 524,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: DDPAI

Modell: Mini Pro

Felbontas: 2304x1296p

Objektivek: 5 keszlet HD 140°-os optikai lencse, F2.0 rekesz

Tarhely: MicroSD kartya 128G-ig (10-es osztaly felett)

Erzekelo: Beepitett 3 tengelyes giroszkop erzekelo

Wi-Fi: 2,4 GHz

Meretek: 32 x 87 mm

 

DDPAI Mini Pro Video Recorder




Erezze biztonsagban magat az uton, es keszitsen fenykepeket utazasairol a DDPAI videofelvetel segitsegevel. A Mini Pro 1/2,9"-os CMOS keperzekelovel es 140°-os szeles latoszogu objektivvel rendelkezik. A keszulek 2305x1296-os felbontast is garantal, igy tiszta es reszletgazdag felvetelek keszithetok kulonbozo nezopontokbol. Merete ellenere kompakt, szamos fejlett olyan funkciok, mint hurokrogzites, utkozes eseten veszreteszeles, valamint ejjel-nappali parkolasfigyeles (kulon megvasarolhato halozati adapterrel).A megbizhato mukodesert kivalo minosegu kondenzator felel. Ezen kivul az ejjellato keszulek lehetove teszi a felvetelt gyenge fenyviszonyok kozott.A dedikalt alkalmazas lehetove teszi a rogzitett anyag kenyelmes elereset.




DDPAI/MINI-PRO/3




Megbizhato felvetel utkozben




Az UHD 1296P felbontasu DDPAI Mini Pro segitsegevel minden reszletet lathat az uton. A videofelvevo fejlett 1/2,9"-os CMOS keperzekelovel es 140°-os nagy latoszogu objektivvel rendelkezik. Nem kell aggodnia a rossz fenyviszonyok miatt – az ejszakai latas a HD optikai lencsekkel es az F2.0 rekesznyilassal kombinalva lehetove teszi, hogy meg sotetben is tiszta felveteleket keszithet. Ezenkivul az objektiv 330°-ban elfordul, igy az auto belsejet es az ablakon kivuli tajat is rogzitheti.





DDPAI/MINI-PRO/1




Veszhelyzeti zar funkcio




Veszhelyzetben a veszzar funkcio (veszzar) segiti a bizonyitekok gyujteset. Amikor a beepitett gravitacios erzekelo erzekeli az utkozes okozta hirtelen fekezest, a videorogzito automatikusan fenykepeket es videokat keszit, es kulon helyen tarolja azokat, nehogy felulirjak a mindennapi felvetelek. A 3 tengelyes giroszkop erzekelo ezenkivul lehetove teszi a jarmu mozgasanak pontos eszleleset, igy meg nagyobb pontossagot biztosit a rogzitett informaciok szamara.




DDPAI/MINI-PRO/7




Folytonos felvetel




Ne pazarolja az idejet a regi felvetelek kezi torlesevel. A hurokrogzitesi funkcioval a DDPAI Mini Pro folyamatos es stabil filmrogzitest biztosit. Amikor az SD-memoriakartya eleri a maximalis kapacitasat, a videomagno automatikusan felulirja a legregebbi felveteleket, igy mindig lesz hely a vezetes legfrissebb es legfontosabb pillanatainak rogzitesere. Fokuszaljon az utra, mikozben a keszulek gondoskodik a hatekony tarhelykezelesrol.




DDPAI/MINI-PRO/4




Sentinel mod




Parkolaskor a DDPAI Mini Pro automatikusan aktivalja a Sentry modot, es barmilyen utkozes eszlelese eseten megkezdi a rogzitest. A videomagno meg akkor is eber marad, es rogziti a lehetseges esemenyeket, ha nem tartozkodik a jarmu kozeleben. Igy vezetes kozben es parkolas kozben is teljes ellenorzest elvezhet jarmuve biztonsaga felett. Megjegyzes: A funkcio hasznalatahoz DDPAI halozati adaptert kell vasarolnia (kulon megvasarolhato).




DDPAI/MINI-PRO/8




Diszkrecio a kompakt kialakitasnak koszonhetoen




A videorogzito merete mindossze 32 x 87 mm, igy diszkreten szerelheto fel, anelkul, hogy vezetes kozben zavarna a latoteret. Az integralt tamasztek es az USB port hasznalata esztetikussa teszi az egesz megjelenest, tokeletesen harmonizalva a jarmu belsejevel. Most mar teljes vedelmet elvezhet, es interferencia nelkul rogzithet!




DDPAI/MINI-PRO/2




Nagy teljesitmenyu kondenzator




A videomagno szuperkondenzatora garantalja a biztonsagos es megbizhato hasznalatot. Ennek koszonhetoen a keszulek ellenall a szelsoseges homersekleteknek – mind a magas, mind az alacsony homersekletnek. A termeket hosszabb elettartam jellemzi, ami csokkenti a kornyezetre gyakorolt negativ hatast. Emellett jelentosen minimalizalja a keszulek tulmelegedesevel jaro kockazatokat, igy tovabbi biztonsagot nyujt.




DDPAI/MINI-PRO/6




Tovabbi lehetosegek az alkalmazassal




Lehetove teszi a felvetelek kenyelmes szerkeszteset es megosztasat egyetlen kattintassal a DDPAI alkalmazas letoltesevel. Ebbol olyan funkciokat hasznalhatunk, mint az elo elonezet, a felvetelek lejatszasa es letoltese, valamint az utomunka. Ezenkivul megoszthatja fotoit es videoit masokkal. A beepitett Wi-Fi lehetove teszi a videok letolteset es megtekinteset barmikor.




DDPAI/MINI-PRO/5




Beleertve:




  • DPPAI Mini Pro videorogzito
  • Szereloszerszam
  • Tapkabel
  • Auto tolto
  • 3M matrica
  • Elektrosztatikus matricak
  • Hasznalati utasitas


20 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.