DDPAI kabelkeszlet OBD porthoz
DDPAI kabelkeszlet OBD porthoz

DDPAI kabelkeszlet OBD porthoz

2350005
Utolsó tételek a raktáron
97,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: DDPAI

Modell: DC001

Kompatibilitas: Mini 5, Z40, Z50, N3 Pro stb autokamerak.

Bemenet: 12V

Kimenet: 5V 2A

Kabel hossza: 3 m

 

DDPAI Hardwire Kit tapadapter OBD porthoz




Konnyen telepitheto es hasznalhato halozati adapter DDPAI MINI 5, Z40, Z50, N3 Pro stb. kamerakhoz. Lehetove teszi a felvetel funkcio bekapcsolasat ulve. Intelligensen felismeri a feszultseget es 5 vedelmi fokozattal rendelkezik, ami teljesen biztonsagossa teszi a hasznalatat. A kabel elektromos autokkal is kompatibilis.




DDPAI/OBDHK/4




Konnyu telepites





Az adapter OBD diagnosztikai csatlakozoval van felszerelve, igy nem kell eltavolitania a fedelet, hogy hozzaferjen a biztositekdobozhoz, ha azt autoja muszerfalara szeretne szerelni. Ennek eredmenyekent meg stabilabb es biztonsagosabb tapellatast kap.




DDPAI/OBDHK/2




Parkolas kozben figyelje jarmuvet




Az adapter lehetove teszi a rogzitesi funkcio hasznalatat parkolas kozben. Amint leparkolt, autoja kameraja automatikusan aktivalja a Standstill modot, es rogziti az osszes nem kivant helyzetet.




DDPAI/OBDHK/6




5 vedelmi fokozat




A keszulek 5 szintu vedelmet kinal, hogy biztonsagban tartsa jarmuvet es videojat. Igy nem kell fel- vagy tulfeszultsegtol, rovidzarlattol, tulterhelestol tartania. Az adapter forditott csatlakozas elleni vedelemmel is rendelkezik, igy egy esetleges telepitesi hiba nem erinti a videokamerat.




DDPAI/OBDHK/1




Intelligens jarmuvedelem




Az adapter intelligens IPS energiagazdalkodasi rendszerrel van felszerelve. Ennek koszonhetoen folyamatosan figyeli az auto akkumulatorfeszultseget, es ha az egy biztonsagi kuszob ala csokken, automatikusan megszakitja a kamera tapellatasat.





DDPAI/OBDHK/5

1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.