Shelly H & T hőmérséklet és...
Shelly H & T hőmérséklet és...
Shelly H & T hőmérséklet és...
Shelly H & T hőmérséklet és...

Shelly H & T hőmérséklet és páratartalom érzékelő

2280016
Elfogyott – feltöltés alatt
141,75 lei
Adóval együtt

Kombinált hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő, akkumulátorról, Shelly H & T WiFi. Fehér vagy fekete változatban kapható.

Szín
 • Fehér
 • Fekete

 

Shelly H & T kombinált vezeték nélküli hőmérséklet- és páratartalom -érzékelő , fehér vagy fekete változat. Az alacsony energiafogyasztás miatt az akkumulátor több mint 1 évig, akár 16 hónapig is üzemel, a gyártó előírásainak megfelelően.

 • Vezeték nélküli: csatlakoztassa a Shelly H &T-t közvetlenül a Wi-Fi hálózathoz, további vezérlők használata nélkül.
 • Páratartalom: figyelje a páratartalom túlzott változásait. Kerülje a szárazságot vagy a penésznövekedést.
 • Hőmérséklet -szabályozás: Legyen tudatában a hőmérséklet -ingadozásoknak, és tartsa otthonát mindig kényelmesen.
 • Könnyen kezelhető: a Shelly H &T kezeléséhez egyetlen mobiltelefon és a Shelly Cloud alkalmazás szükséges.
 • Hosszú élettartamú akkumulátor: Érezze magát kényelmesebben a Shelly H &T akár 16 hónapos akkumulátor-élettartamával.
 • Ingyenes felhőelőzmények: A Shelly H &T segítségével akár egy évig láthatja a páratartalomra és hőmérsékletre vonatkozó adatokat.
 • USB tápellátás: Opcionális tartozék, amely lehetővé teszi a vezetékes eszköz áramellátását az akkumulátor helyett
 • Távoli megfigyelés: figyelje magát otthon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a Shelly Cloud alkalmazással és telefonjával.

Az érzékelő segítségével figyelemmel kísérheti a Shelly alkalmazás bármely helyiségének hőmérsékletét és páratartalmát, és a Shelly intelligens vezérlés segítségével szabályozhat bármilyen rendszert / eszközt a hűtés-fűtés / páratartalom szintjének kezelésére.

A Shelly H &T ötvözi a fejlett technológiát a kis méretekkel és a letisztult dizájnnal. Ez lehetővé teszi, hogy az érzékelőt otthon bárhová elhelyezze, és ne csak a belső körülményeket figyelje, hanem elegáns és stílusos részletet is biztosítson minden szobában.

Közvetlenül csatlakozik a WiFi hálózathoz, nincs szükség kábelezésre.

A mérési adatokat 1 évig tárolja az ingyenes Shelly Cloud szolgáltatás (mellékelve), az adatok megjeleníthetők az ingyenes Shelly okostelefonos alkalmazásban.

Tökéletes kialakítás egy akár 16 hónapig tartó akkumulátorral kombinálva, amely otthonát mindig kényelmesen tartja. Soha ne aggódjon a szárazság, a túlzott páratartalom és a penészgombák miatt.

Irányítson bármilyen elektromos fűtőtestet: a Shelly H &T és a Shelly Plug segítségével a legolcsóbb fűtőberendezéseket a legokosabb készülékekké alakíthatja - automatikusan vezérelheti bármely elektromos fűtőtestet. Csatlakoztassa a fűtőtestet a Shelly Plug -hoz, állítsa be a Shelly H &T kívánt hőmérsékletét egész napra, és ne aggódjon a magas villanyszámlák miatt.

Kis mérete és gyönyörű kerek formája (3,5 cm magas) miatt bárhol elhelyezheti, még egy exkluzív lakásban is.

Akkumulátor nélkül szállítjuk.

Alkalmazás, számtalan lehetőség: A világ legjobb felhőszolgáltatásával, könnyen kezelhető felületével, jeleneteivel, tömegvezérlésével és még sok mással a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

0 elem
3809511201930
ALL-KIE-HTW
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.