Xiaomi Deerma JS100 élelmiszer...
Xiaomi Deerma JS100 élelmiszer...
Xiaomi Deerma JS100 élelmiszer...
Xiaomi Deerma JS100 élelmiszer...

Xiaomi Deerma JS100 élelmiszer -daráló, vezeték nélküli

2210021
Raktáron
80,00 lei
Adóval együtt

Specifikációk:


Modell: Xiaomi Deerma JS100

Teljesítmény: 40W

Tápellátás: 3,7V / 11A DC akkumulátor

Akkumulátor: 1500 mAh

Töltési idő: ~ 2 óra

Méretek: 90 x 90 x 112

 


A szükséges élelmiszer -aprítóA Deerma JS100 egy kompakt elektromos aprítógép, amely nem csak minden konyhában tökéletes, de például utazáskor is. Képes akkumulátorának köszönhetően akár 30 -szor is használható egyetlen töltéssel. Erőteljes motor biztosítja a készülék nagy hatékonyságát, és egy kényelmes gomb megkönnyíti a használatát. A készlet tartalmaz egy kis kaparót is, amellyel alaposan megtisztíthatja az edény falát az ételmaradékoktól.


5.jpgHosszú akkumulátor élettartamAz aprítógép 1500 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely felelős a lenyűgöző élettartamért. Kényelmesen töltheti a készüléket az USB -C kábellel - mindössze 2 órát vesz igénybe! Nem kell attól tartania, hogy túl gyakran kell betöltenie. A Deerma JS100 teljesítményével meglep.2.jpgNagyon gyorsan elvágja az ételtA JS100 motor nagyon erős. Másodpercenként akár 60 -szor is képes vágni az ételt. Tehát, függetlenül attól, hogy mit szeretne főzni, ez a funkcionális készülék tökéletesen elvégzi a munkát. A legrövidebb idő alatt felaprítja a zöldségeket, gyümölcsöket vagy húst. Segítségével gyorsan elkészítheti a fokhagymát és más fűszereket.3.jpgKönnyen kezelhetőA készülék használata hihetetlenül egyszerű. Szerelje be a pengéket, tegye az ételt a tartályba, és zárja le a fedelet. Ezután csak nyomja meg a fedél nagy gombját. Ha az aprító kész, egyszerűen ürítse ki! A mellékelt kaparó megkönnyíti az Ön dolgát. Ez minden, amire szüksége van ahhoz, hogy minden nap élvezhesse a tökéletesen elkészített ételeket.5.jpg
Biztonságos a használata


A 150 ml -es AS műanyag tartály átlátszó, így mindig láthatja, mi történik az ételeivel. A pengék tartós rozsdamentes acélból készülnek. Az aprító mindkét oldala teljesen biztonságos, és nem jelent kockázatot a vele érintkező élelmiszerekre. Azt is mossa le folyó víz alatt, és fertőtlenítse őket meleggel, hogy tisztán és biztonságban maradjanak.


4.jpgVigye, ahová csak akarja


Az aprító a funkcionalitás és a tömörség sikeres kombinációja. Kis mérete, 90x90x112 mm azt jelenti, hogy nem foglal sok helyet. Így ideális kis konyhákhoz. Ez a kis méret és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magával vihesse - nyaraláskor, pikniken vagy kisteherautóban.


9.jpg

360 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.