Hordozhato vetitovaszon 80" BlitzWolf...
Hordozhato vetitovaszon 80" BlitzWolf...

Hordozhato vetitovaszon 80" BlitzWolf BW-VS6, 4k

2060002
Utolsó tételek a raktáron
365,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Gyarto: BlitzWolf

Modell: BlitzWolf: BW-VS6

Felbontas: 4K

Keparany: 16:9

Betekintesi szog: 160°

Mukodesi homerseklet: -20°C es 60°C kozott

Vetitesi meretek: -20°C es 60°C kozott

Vetitesi meretek: 16:9

Vetitesi meretek: 20°C - 60°C: 177 x 100 cm

Meretek kibontas utan: 187 x 167 x 49 cm

>.

 

BlitzWolf BW-VS6 80" hordozhato projektor



Elvezze kedvenc filmjeit es musorait barataival es csaladjaval a 80"-os BlitzWolf vetitovaszonnal. A BW-V6 4K felbontasu kepeket biztosit, es valosaghu szinvisszaadast biztosit, mig az eros allvany es a hordozhato kialakitas lehetove teszi, hogy sokfele tartalmat nezzen barhol – beleertve a szabadban!A betekintesi szog 160°, ami biztositja, hogy a csoport minden tagja elvezze a tokeletes kilatast.A kepernyo kivalo minosegu anyagokbol, peldaul polieszterbol keszult.





BlitzWolf/BW-VS6/8




Kivalo kepminoseg




Ha olyan eszkozt keresel, amellyel teljesen elmerulhetsz a vizualis elmenyben, akkor a BlitzWolf 80 huvelykes, 4K felbontasu vetitovaszonja tokeletes valasztas lesz. A BW-VS6 lehetove teszi, hogy elvezze a vilagos, tiszta es valosaghu kepet, amitol ugy erzi, mintha az akcio kellos kozepen lenne. A 160°-os latoszog kivalo mozielmenyt tesz lehetove tobb ember szamara egyszerre. Raadasul a pontosan visszaadott szinek meg valosaghubb latvanyelmenyt garantalnak. Akar akciofilmeket, romantikus vigjatekokat nez, akar multimedias prezentaciot keszit, a BW-VS6 kivalo elmenyt nyujt, es hatarozottan kielegiti vizualis igenyeit.





BlitzWolf/BW-VS6/6









Szerezzen teljes szabadsagot




Felejtsd el a korlatokat! A kivalo minosegu aluminiumbol keszult stabil tamaszteknak koszonhetoen szabadon nezhetsz filmeket akar a szabadban is. Ne aggodjon, hogy az eros szel miatt a kepernyo leesik es megserul. A termek rendkivul tartos es alkalmas a zord idojarasi korulmenyekre is. Az allvany osszeszerelese gyors es problemamentes – igy pillanatok alatt barhol ossze- es szetszedheti a berendezest. A hordozhato kialakitas es a konnyu suly azt jelenti, hogy utazasokra es szabadteri rendezvenyekre is magaval viheti a kepernyot.






BlitzWolf/BW-VS6/1





Figyelmes kivitelezes






A 80 huvelykes BlitzWolf BW-VS6 vetitovaszon a vizualis elmeny esszenciaja. Polieszterbol keszult, vastagabb vaszonnal rendelkezik, igy kivalo kepminoseget garantal, hullamzas es torzitas nelkul. Fuggetlenul attol, hogy belteren vagy kulteren hasznalja, a termek termeszetes es valosaghu szineket, valamint elenk es tiszta 4K kepet kinal.






BlitzWolf/BW-VS6/2





Beleertve:



  • A vetitesi reteg
  • Allvany
  • Szerelo elemek


.
1 Elem
No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.