BlitzWolf BW-VS6 120" hordozhato...

BlitzWolf BW-VS6 120" hordozhato vetitovaszon

2060003
Elfogyott – feltöltés alatt
449,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: BlitzWolf

Modell: BlitzWolf: BW-VS6

Meretek: 120"

Betekintesi szog: 160°

Vetitesi meretek: 265 x 149 cm

Meretek: 276 x 207 x 49 cm

.

 

Hordozhato vetitovaszon BlitzWolf BW-VS6 120"




Tapasztalja meg azt az erzest, mintha egy moziban lenne, ahol csak akar. A BlitzWolf BW-VS6 hordozhato vetitovaszon tokeletesen mukodik otthon es a kertben – stabil alapjanak koszonhetoen nem billeg, nem borul fel. Lehetove teszi, hogy elvezze a kivalo kepminoseget es a szinhu reprodukciot, mindezt tartos es ellenallo anyagokbol. A kepernyo is konnyen osszeszerelheto es kenyelmesen szallithato.




12Blitzwolf/BW-VS6-120inch/4






Kivalo kepminoseg









Erezzen felejthetetlen erzelmeket filmek vagy sorozatok nezese kozben. A BlitzWolf kepernyo tokeletes 4K kepek megjelenitesere, es szeles, 160°-os betekintesi szoget kinal – most mar barhol ugy erezheti magat, mintha egy moziban lennel! A BW-VS6 modell a jol reprodukalt, elenk es termeszetes szineket is biztositja. Most meg elvezetesebb lehet a filmnezes!




12Blitzwolf/BW-VS6-120inch/3



Kivalo minosegu kivitelezes








A BW-VS6 talp strapabiro aluminiumotvozetbol keszult, igy nagyon stabil es ellenall a seruleseknek. A kepernyo viszont suritett polieszterbol keszult, ami kivetelesen tartos es gyurodesmentes - igy nem kell aggodnia a nem kivant rancoktol vagy torzulastol.






12Blitzwolf/BW-VS6-120inch/1




Konnyu osszeszereles es szallitas





Ha ez egy barati buli, egy grillezes a kertben, egy mozi este szeretteivel vagy kempingezes - a BW-VS6 kepernyo alkalmas ezekre a helyzetekre es sok masra. Osszeszerelese nagyon egyszeru es gyors, a keszletben talalhato tartozekoknak koszonhetoen pedig problemamentesen hasznalhatod a szabadban is - meg akkor is, ha fuj a szel. Ne aggodj amiatt, hogy ingatag vagy felborul! Raadasul osszecsukott allapotban a kepernyo nagyon kis helyet foglal – konnyeden berakhatod egy taskaba, es barhova magaddal viheted.




12Blitzwolf/BW-VS6-120inch/2




A dobozban





  • A vetitesi reteg
  • A bazis
  • Szerelesi tartozekok


No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.