PXN-V9 autos jatekvezerlo,...
PXN-V9 autos jatekvezerlo,...
PXN-V9 autos jatekvezerlo,...
PXN-V9 autos jatekvezerlo,...

PXN-V9 autos jatekvezerlo, kormanypedalok es valto, kompatibilis PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / XBOX S & X SERIES / kapcsolo

2160020
Elfogyott – feltöltés alatt
1 150,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: PXN

Modell: V9

Csatlakozas: vezetekes

Rezges: IGEN

Erzekenysegi szintek szama: 3

A kormanykerek forgasi tartomanya: 270-900°

Programozhato gombok szama: 8

3,5 mm-es Mini Jack bemenet: IGEN

Uzemi aram: 80 mA

Kompatibilitas: Windows 7/8/10/11, PC x-bemenet es d-bemenet / PS3 / PS4 / XBOX ONE / XBOX Series S & X / Nintendo Switch

Kormanykerek meretei: 280 x 340 x 285 mm

Suly: 4900 g

Egyeb: dedikalt alkalmazas, 6 sebesseges valto 2 fokozattal

 

PXN-V9 jatekkerek



Rajongo vagy a versenyjatekokert, es szeretned ugy erezni magad, mint egy igazi palyan? A PXN-V9 kormanykerek nagy valosaghuseget, testreszabhato parametereket es szeles koru kompatibilitast kinal. Pedalokkal es sebessegvaltoval is rendelkezik, igy egy versenyzo borebe bujhat. A kerek 8 programozhato gombbal es 3,5 mm-es Mini Jack porttal rendelkezik.




4.jpg




Igazi realizmus




Emelje a versenyjatekokat az elmerules kovetkezo szintjere! A PXN-V9 kormanykerek nagy pontossagu es kapcsolhato uzemmodokkal rendelkezik. 2 fokozatban forgathato, 270°-ban vagy 900°-ban, igy testreszabhatod bizonyos jatekokhoz. A beepitett dupla vibracios motor raadasul automatikusan a kepernyon megjeleno egyes produkciokhoz, esemenyekhez igazitja mukodeset, igy meg melyebben el lehet merulni a jatekban.




2.jpg



Szeleskoru kompatibilitas




A PXN-V9 nagy elonye a szeleskoru kompatibilitas. Mukodik szemelyi szamitogepekkel, valamint PS3, PS4, Xbox One, Xbox Series S & X es Nintendo Switch konzolokkal. Igy tobb platformon is elvezheti a valosaghu jatekot, es nem kell aggodnia amiatt, hogy ki kell cserelnie a hardvert, amikor uj szamitogepet vagy konzolt szerel fel maganak.




3.jpg




Pedalok es sebessegvalto jar hozza




A keszletben pedalok es sebessegvalto is talalhato. A pedalok technologiat hasznalnak a valosaghuseg erdekeben, megragadva az igazi auto erzeset. A sebessegvalto 6 fokozatot es hatramenetet kinal. Mindez lehetove teszi, hogy ugy erezze magat, mint egy versenyautoban anelkul, hogy elhagyna otthonat!




11.jpg




Tovabbi lehetosegek az alkalmazassal




A V9 Tool alkalmazassal hozzaferhet a kormanykerek konfiguraciojahoz. Az erzekenysegi es rezgesi parameterek modositasaval finomhangolhatja a kereket. Finomhangolja a kerek jellemzoit sajatos igenyeinek vagy jatekanak megfeleloen, es elvezze a tokeletes teljesitmenyt.




9.jpg



A keszlet tartalma:




  • Kormanykerek
  • Pedaltabla
  • Sebessegvalto
  • Szerelokeszlet
  • Hasznalati utasitas


No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.