Automatikus jatekkormany PXN-V900,...
Automatikus jatekkormany PXN-V900,...

Automatikus jatekkormany PXN-V900, kerek es pedalok, kompatibilitas PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160022
Utolsó tételek a raktáron
749,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: PXN

Modell: V900

Csatlakozas: vezetekes

Rezges: IGEN

Erzekenysegi szintek szama: 3

A kormanykerek elfordulasi tartomanya: 270-900°

Programozhato gombok szama: 8

Mini Jack 3,5 mm bemenet: IGEN

Uzemi aram: 80 mA

Kompatibilitas: Windows 7/8/10 / PC x-input i d-input / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo Switch

A kormanykerek meretei: 280 x 340 x 285 mm

Suly: 3280 g

 

PXN-V900 versenykerek

Rajongo vagy a versenyjatekokert, es szeretned ugy erezni magad, mint egy igazi palyan? A PXN-V900 kormanykerek nagy valosaghuseget, testreszabhato parametereket es szeles koru kompatibilitast kinal. A keszlet pedalokat is tartalmaz, igy egy versenyzo borebe bujhatsz. A kerek 8 programozhato gombbal es 3,5 mm-es Mini Jack csatlakozoval rendelkezik.

7.jpg

Igazi realizmus

Emelje a versenyjatekokat az elmerules kovetkezo szintjere! A PXN-V900 kormanykerek nagy pontossagu es kapcsolhato uzemmodokkal rendelkezik. 2 fokozatu elforgatasi tartomanya van, 270° vagy 900°, igy testreszabhatja az adott jatekokhoz. Sot, a beepitett kettos vibracios motor automatikusan alkalmazkodik az adott produkciokhoz es a kepernyon megjeleno esemenyekhez, igy meg melyebben elmerulhet a jatekban.

1.jpg

Szeleskoru kompatibilitas

A PXN-V900 nagy elonye a szeleskoru kompatibilitas. Szemelyi szamitogepekkel, valamint PS3, PS4, Xbox One es Nintendo Switch konzolokkal mukodik. Igy tobb platformon is elvezheti a valosaghu jatekot, es nem kell aggodnia amiatt, hogy hardvert kell cserelnie, amikor uj PC-vel vagy konzollal szereli fel magat.

2.jpg

Pedalok benne

Pedalokat is kapsz a keszletben. A pedalok technologiat hasznalnak a valosaghuseg elosegitesere, megragadva egy igazi auto erzeset. Ez lehetove teszi, hogy ugy erezze magat, mint egy versenyautoban anelkul, hogy elhagyna otthonat!

9.jpg

Magas stabilitas

A kormanykerek felszerelese a rogzitoelemek iroasztalhoz valo csavarozasaval tortenik. Raadasul ot szilardan rogzitett tapadokoronggal van felszerelve, amelyek azonban szukseg eseten konnyen levalaszthatok. Mindez biztositja, hogy a kormanykerek rendkivul stabil, ami pontossagot es kenyelmes hasznalatot jelent.

3.jpg

A keszlet tartalma:

  • Kormanykerek
  • Panel pedalokkal
  • Osszeszerelo keszlet
  • Hasznalati utasitas

1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.