Joystick vezerlo zbor PXN-2119 PRO
Joystick vezerlo zbor PXN-2119 PRO
Joystick vezerlo zbor PXN-2119 PRO

Joystick vezerlo zbor PXN-2119 PRO

2160024
Utolsó tételek a raktáron
489,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: PXN

Tipus: PXN-2119 Pro

Csatlakozas: vezetekes (USB)

Programozhato gombok: Igen, 16

Rezges: Igen

Gyorsulas: Igen

Gyorstuzelo redony: Igen

Kalapkapcsolo: 8 lo

Kompatibilitas: Windows 7/8/10/11 PC-k, PlayStation 4, Xbox One

 

Joystick PXN-2119 Pro




Vegye at az iranyitast, es erezze magat ugy, mint egy igazi repulogep pilotaja. A PXN-2119 Pro keszlet egy joystickbol es egy kulon gazkarbol all. Igy meg magasabb szintu realizmust kinalhat! A csokkentett reakcioido, a zokkenomentes mukodes es a paratlan precizitas csak nehany ezeknek az eszkozoknek az elonyei kozul. Van meg egy 8 iranyu Hat kapcsolo, akar 16 programozhato gomb es egy Rapid-Fire trigger. A szeles koru kompatibilitas es az ergonomikus kialakitas szinten figyelmet erdemel. A joystickot onalloan is hasznalhatja.




1.jpg




Jatekosoknak keszult




A joystick es a gazpedal is remekul erzi magat a kezben, es fantasztikus iranyitasi elmenyt kinal. Az akar 16 programozhato gomb lehetove teszi a hardver testreszabasat szokasainak megfeleloen, valamint 3 optimalizalt beallitasi modot is keszithet peldaul kulonbozo jatekokhoz. Ezenkivul a joystick egy 8 iranyu Hat kapcsolot is kinal, amely lehetove teszi a nezopont gyors megvaltoztatasat. Kulon-kulon is kenyelmesen hasznalhato – a fojtoszelep csatlakoztatasa nelkul.




4.jpg





Realis tapasztalat




Ugy erzed, mintha egy igazi sikban lennel. A PXN-2119 Pro joystick fantasztikusan reprodukalja a valos tarsai funkcionalitasat. Mindket mellekelt eszkoz beepitett vibracios motorral rendelkezik, amely nagyobb elmelyulest biztosit barmilyen virtualis repules soran. Ezenkivul a kulon gazkar lehetove teszi, hogy valosaghubb elmenyben legyen resze. A joystick Rapid-Fire triggerrel is fel van szerelve, igy konnyeden sok pontos golyot lohetsz ki ellenfeleidre.





2.jpg




Kenyelmes jatek




Meg tobb szorakozas es elegedettseg a jatekban Ergonomikus kialakitasanak koszonhetoen a PXN-2119 Pro joystick fantasztikusan illeszkedik a kezed formajahoz, es alomkenyelmet nyujt, meg akkor is, ha hosszu ideig hasznalja. Ne aggodjon, hogy a csuklo fajdalma es faradtsaga meghiusitja a terveit a kovetkezo parbaj soran! Ezenkivul egy specialis tapadokorongnak koszonhetoen a keszulek stabilan marad az asztalon, es nem mozdul el a feluleten.




5.jpg




Szeleskoru kompatibilitas





Szeretsz jatszani a War Thunderrel vagy a World of Warplanekkel? Vagy inkabb a Microsoft Flight Simulator programot valasztja? A PXN-2119 Pro joystick tokeletesen mukodik a legnepszerubb repulesi es haborus jatekokkal! Ezenkivul a termek kompatibilis a Windows 7 / 8 / 10 / 11 operacios rendszert futtato szamitogepekkel, valamint Xbox One es PlayStation 4 konzolokkal. Csatlakoztassa a valasztott eszkozhoz, es uj szintre emelje jatekelmenyet!




7.jpg




A dobozban




  • Joystick
  • szabalyozo


1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.