Volan gaming PXN-V3, kompatibilis PC...
Volan gaming PXN-V3, kompatibilis PC...

Volan gaming PXN-V3, kompatibilis PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160026
Raktáron
398,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: PXN

Modell: V3

Csatlakozas: vezetekes

Rezges: IGEN

Erzekenysegi szintek szama: 3

A kormanykerek elforgatasi tartomanya: 180°

Programozhato gombok szama: 8

3,5 mm-es mini jack bemenet: NO

Uzemi aram: 10 mA

Kompatibilitas: Windows 7/8/10 / PC x-bemenet es d-bemenet / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo Switch

Kormanykerek meretei: 260 x 320 x 245 mm

Suly: 2360 g

 

PXN-V3 versenykormany

A PXN-V3 kormanykerek tokeletes minden jatekos szamara, aki hosszu orakat tolt autoversenyekkel. 180 fokos forgasi tartomanya es beepitett sebessegvaltoja van. A szeles koru kompatibilitas biztositja a keszulek sokoldalusagat, a stabil alatamasztas pedig kenyelmes hasznalatot tesz lehetove. A kereken 8 programozhato gomb talalhato. A keszletben pedalokat is kapsz.

5.jpg

Kenyelmes utazas

A kormanykerek ergonomikus kialakitasa noveli a kenyelmet a hasznalat soran. Forgasi tartomanya 180°, igy folyekony mozgasokat vegezhet. Beepitett sebessegvaltoval rendelkezik, amely tovabb noveli az elmerulest es noveli a berendezes funkcionalitasat.

1.jpg

Szeleskoru kompatibilitas

A PXN-V3 nagy elonye a szeleskoru kompatibilitas. A keszulek szemelyi szamitogepekkel, valamint PS3, PS4, Xbox One es Nintendo Switch konzolokkal mukodik. Ez azt jelenti, hogy tobb platformon is elvezheti a valosaghu jatekokat, es nem kell aggodnia amiatt, hogy hardvert kell cserelnie, amikor uj szamitogepre vagy konzolra frissit.

8.jpg

Pedalok benne

A csomagban pedalokat is kapsz. Technologiaval segitik a valosaghuseget, megragadva egy igazi auto erzeset. Ezenkivul allando sebesseg mellett tamogatjak a gyorsulaszar funkciot. Igy ugy erezheti magat, mint egy versenyautoban, anelkul, hogy elhagyna otthonat!

2.jpg

Magas stabilitas

A kormanykerek felszerelese a tamasztekok asztalra csavarasaval tortenik. Ezenkivul 7 tapadokoronggal van felszerelve, amelyek szilardan tartjak a helyen, de amelyek szukseg eseten konnyen eltavolithatok. Mindez biztositja, hogy a kormanykerek rendkivul stabil legyen, ami pontossagot es kenyelmet jelent.

3.jpg

A keszlet tartalma:

  • Kormanykerek
  • Pedaltabla
  • Osszeszerelo keszlet
  • Hasznalati utasitas

22 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.