Joystick PXN-F16, rezgesek,...
Joystick PXN-F16, rezgesek,...
Joystick PXN-F16, rezgesek,...
Joystick PXN-F16, rezgesek,...
Joystick PXN-F16, rezgesek,...

Joystick PXN-F16, rezgesek, programozhato gombok, gyorsitas

2160026
Elfogyott – feltöltés alatt
289,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: PXN

Modell: PXN-F16

Csatlakozas: vezetekes (USB)

Tapfeszultseg: DC 5V

Uzemi aram: 20mA-100mA

Programozhato gombok: Igen

Rezges: Igen

Gyorsulas: Igen

Gyorstuzelo redony: Igen

Kalapkapcsolo: 8 lo

Mukodesi homerseklet: 10°C es 40°C kozott

Meretek: kb. 198x190x220 mm

Suly: kb. 517 g

Kompatibilitas: Windows XP / 7 / 8 / 10

 

Joystick PXN-F16

Erezze magat, mint egy igazi repulogep vezerloelemei kozott. A PXN-F16 joystick valosaghu vibracios rendszert kinal, igy magasabb szintu merulest tud nyujtani. Kapsz egy kalapkapcsolot is, 8 iranyban es programozhato gombokkal. A keszulek paratlan precizitast garantal, es tokeletesen mukodik a legnepszerubb repulos jatekokkal. Raadasul ergonomikus kialakitasanak koszonhetoen fantasztikusan illeszkedik a kezbe. A joystick kompatibilis a Windows XP, 7, 8 es 10 operacios rendszerekkel.

3.jpg

Tokeletes valasztas jatekosok szamara

Microsoft Flight Simulator vagy esetleg War Thunder? A PXN-F16 joystick segitsegevel jatekelmenyet uj szintre emeli! A keszulek tokeletesen reprodukalja a valos tarsai funkcionalitasat. 8 allasu kalapkapcsoloval van felszerelve, amely lehetove teszi a gyors nezopontvaltast, es beepitett gyorsitassal is rendelkezik. Programozhato gombok is rendelkezesre allnak, igy tovabb szabhatod a joystickot szokasaidnak megfeleloen!

2.jpg

Tovabbfejlesztett kialakitas

Elvezze az alom kenyelmet meg hosszabb jatek kozben is. A PXN-F16 joystick ergonomikus kialakitasu, felepitesenel a legmagasabb minosegu anyagokat hasznaltak fel. Ennek koszonhetoen nagyon kellemes tapintasu, es tokeletesen illeszkedik a felhasznalo kezebe. Ezenkivul a csuszasmentes szilikon alatet gondoskodik arrol, hogy a keszulek ne csusszon az iroasztal feluleten. Koncentralj a jatekra, es szerezd meg a legjobb pontszamot!

4.jpg

A realizmus uj szintje

Vegye at az iranyitast, es erezze magat profi repulogep-pilotakent. A PXN-F16 joystick magasabb szintu elmelyulest biztosit, es ugy erzi, hogy az iroasztalnal ulve erdekes esemenyek kozeppontjaban vagy! A keszuleket vibracios motorral szereltek fel, aminek koszonhetoen minden virtualis utkozes meg valosaghubbe valik. Erdemes megjegyezni a Rapid-Fire triggert is, amely lehetove teszi, hogy konnyeden lodd le ellenfeleidet egy csomo golyoval. A PXN segitsegevel meg jobban elvezheti a jatekot!

8.jpg

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.