Rotor RPA12C elektromos csavarhuzo, 2...
Rotor RPA12C elektromos csavarhuzo, 2...

Rotor RPA12C elektromos csavarhuzo, 2 akkumulator, 1500mAh, 25Nm

2170086
Raktáron
131,99 lei
Adóval együtt

Specifikaciok:




Gyarto: Gyarto: 21+1

Tapfeszultseg: 12 V

Maximalis fordulatszam (rpm): 1350 rpm


 

Teljesitmeny es kenyelem: A ROTOR RPA12C akkumulatoros onfuro geppel egyetlen szerszamban a furasi es csavarozasi folyamatok automatizalasa egyszerubbe es hatekonyabba valt. Ez a forradalmi szerszam egyetlen csomagban egyesiti a teljesitmenyt, a sokoldalusagot es a hordozhatosagot, jobb munkatapasztalatot es kivalo minosegu eredmenyeket kinalva a felhasznaloknak. Ergonomikus kialakitasaval es korszeru muszaki jellemzoivel idealis partner a javitomuhelyek, az epitkezesek vagy barki szamara, aki konnyeden szeretne megbirkozni a furasi es csavarozasi feladatokkal.


Teljesitmenycsucs: A ROTOR RPA12C akkumulatoros onfurogep egyik legfontosabb jellemzoje a kivalo minosegu rotor, amely 12 V tapfeszultsegen mukodik. Ez a rotor allando teljesitmenyt es csucsteljesitmenyt biztosit a legigenyesebb feladatok megoldasahoz. A lenyugozo, 1350 fordulat/perc fordulatszammal rendelkezo szerszammal gyorsan es precizen furhat es csavarozhat.


Maximalis nyomatek es nyomatekbeallitas: A ROTOR RPA12C akkumulatoros onfurogepet ugy terveztek, hogy alkalmazkodjon a kulonbozo munkaigenyekhez. A 25 NM maximalis nyomatekkal konnyeden megbirkozhat a konnyu es a legnehezebb projektekkel is. A 21+1 fokozatu nyomatekbeallitas lehetove teszi a nyomatekszint beallitasat a megmunkalando anyagtol es a csavarok vagy furatok meretetol fuggoen. Ez nemcsak a hatekonysagot noveli, hanem a csavarok es furofejek elettartamat is meghosszabbitja.


Fogotokmany es kepesseg: A ROTOR RPA12C akkumulatoros onfurogep tokmanya valtozo meretu, 0,8 mm es 10 mm kozott, ami lehetove teszi a kulonbozo tartozekok, koztuk kulonbozo meretu furok es csavarhuzok hasznalatat. Ez a rugalmassag alkalmassa teszi ezt a szerszamot a barkacsprojektektol kezdve a professzionalis munkakig sokfele alkalmazashoz.


Hosszu uzemido: Az 1500mAh kapacitasu akkumulatorral a ROTOR RPA12C akkumulatoros furogep hosszu uzemidot biztosit. Raadasul ez a csomag ket akkumulatort tartalmaz, igy megszakitas nelkul dolgozhat, anelkul, hogy aggodnia kellene az akkumulator lemerulese miatt. A mindossze 2 oras gyors toltesi idonek koszonhetoen a leheto legrovidebb idon belul visszaterhet a munkahoz.


Ergonomikus es kenyelmes kialakitas: Ennek az akkus furogepnek az ergonomikus kialakitasa maximalis kenyelmet biztosit munka kozben. Az ergonomikus fogantyu biztonsagos es konnyu fogast tesz lehetove, csokkentve a kez es a csuklo faradtsagat. A szerszam alacsony sulya hosszabb munkavegzes eseten is kenyelmesse teszi a hasznalatot.


Valtozatossag es hordozhatosag: A ROTOR RPA12C akkumulatoros onfuro szerszam idealis belteri es kulteri hasznalatra egyarant. Kompakt kialakitasa es hordozhatosaga miatt konnyen kezelheto es szallithato. Nincs tobbe szuksege kabelekre es aljzatokra, ami mozgasszabadsagot biztosit, es lehetove teszi, hogy a legkulonbozobb helyeken dolgozhasson.


Osszefoglalva, a ROTOR RPA12C akkus furogep nelkulozhetetlen eszkoz mindazok szamara, akik furasi es csavarozasi munkakat szeretnenek precizen es hatekonyan elvegezni. Csucsteljesitmenyevel, valtoztathato nyomatekbeallitasaval, ergonomikus kialakitasaval es hordozhatosagaval ez az akkus furogep tokeletes partner a projektekhez, fuggetlenul a helyszintol es a nehezsegektol. A mellekelt ket akkumulatorral megszakitas nelkul es magabiztosan dolgozhat, tudva, hogy kiveteles eredmenyeket fog elerni. Fektessen a minosegbe es a hatekonysagba az RPA12C akkumulatoros onfuro geppel.




27 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.