Függőleges szívó Xiaomi Deerma...
Függőleges szívó Xiaomi Deerma...
Függőleges szívó Xiaomi Deerma...

Függőleges szívó Xiaomi Deerma DX700/DX700s, 600W, 220V, max 82dB, 2,5 kg

2210002
Raktáron
235,00 lei
Adóval együtt

A Deerma DX700 vagy DX700s 2in1 függőleges porszívó könnyen használható, mindössze 2,5 kg súlyú, és segít az egész ház tisztításában. 2 kefével rendelkezik, és a méret beállításának lehetőségével (hosszú rúd, rövid rúd) a porszívó a tisztítási lehetőségek nagyon nagy területét lefedi.

Jellemzők:

Tápfeszültség: 220V; 50Hz
Zajszint: 75dB
Teljesítmény: 600W
Abszorpciós teljesítmény: 15 kPa
Kábel hossza: 4,5 m
Porgyűjtő tartály: 0,8l
Súly: 2,75 kg
Anyag: ABS

Szín
  • Szürke
  • Matt ezüst

 

Deerma DX700 / DX700s - Porszívó végtelen lehetőségekkel

Ha multifunkcionális függőleges porszívót keres speciális feladatokhoz, a Deerma DX 700 megfelel az elvárásainak. Ergonomikus kialakítás, nagy teljesítmény, sok alkalmazási lehetőség - nézze meg, mi lephet még meg!

Fogadjon a mobilitásra

A Deerma DX 700 / DX 700s porszívó könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Használhatja hordozható kézi eszközként - például bútorok vagy kárpitok tisztítására - és klasszikus függőleges padlótisztítóként is. Könnyű súlya? mindössze 2200 g súlya megkönnyíti a tisztítást fáradtság nélkül. Ez megkönnyíti a helyiségek közötti áthelyezést vagy felemelést, hogy összegyűjtse a port és a pókhálót a falakról vagy a mennyezetről. A Deerma DX 700 / DX 700 -asokkal szinte bárhová eljuthat - és praktikus, 4,5 m hosszú kábelt használhat. Hamarosan nem lesz több poros hely a házában!

Élvezze a rugalmasságot

A tisztítás még egyszerűbbé tétele érdekében a készüléket három cserélhető kefével láttuk el. Mindegyik kefe tökéletes a sokféle felülethez, és segít? hozza létre a tökéletes rendet. Nézze meg, mit kaphat velük!

Padlókefe

A nagy kefével gyorsan és hatékonyan porszívózhatja a padlót. Vékony és forgó mobilitással rendelkezik, így könnyen hozhatja a porszívót a nehezen elérhető helyekre. Segít megszabadulni a portól az ágy alatt vagy a székek lába között - az ecset okos kialakítása lehetővé teszi, hogy utána vezesse? ahogy szeretné.

Porkefe


A kis kefe lehetővé teszi a kisebb felületek jó tisztítását. Polcok, munkalapok és bútorok, például kanapék és karosszékek tisztítására használható. Por, szeretett kisállat haja, repedése, még a legmakacsabb szennyeződések sem rejtőzhetnek el előle.

Szűk térű ecset


Réselt ecsettel elérheti a keskeny tereket és sarkokat. Ezzel szinte minden helyre eljut, és hatékonyan távolítja el a törmeléket. Szűk helyek a bútorokban, hézagok a kanapékban és a fotelekben, sőt a billentyűzet is - ezeknek a helyeknek a tisztítása már nem lesz kihívás!

Válasszon hármas védelmet

Hozzon létre tiszta környezetet, szennyezés és allergének nélkül, a hármas szűrőrendszer segítségével? A Deerma DX 700 / DX700s hatékonyan szigeteli a szennyeződéseket, a hajat, a port és gondoskodik az egészségéről! A készülékkel felszerelt forgó szűrő lehetővé teszi a szennyeződések felületre történő lerakódásának hatékony megelőzését. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően hosszan tartó tisztítást és egészséges környezetet élvezhet!

Hatékony és kényelmes tisztítás

A 600 W -os motorteljesítmény és a 15000 Pa szívóteljesítmény biztosítja a függőleges porszívó hatékony működését - a legmakacsabb porrészecskék sem nyerik el. A 0,8 literes szennyeződéstartály kiüríthető és könnyen tisztítható, hogy csökkentse a szennyeződéssel való érintkezést. A készüléket különlegessé teszi az alacsony zajszint - nem haladja meg a 75 dB -t. Mondjon búcsút a nem hatékony, nehezen használható és zajos porszívóknak - a Deerma DX 700 / DX 700s gyors és kellemes tisztítást tesz lehetővé.

Mindenhol működő dizájn

A porszívó egyszerű és minimalista kialakítása nemcsak praktikussá teszi, hanem elegáns kiegészítővé is teszi otthonát. A készülék ezüst (DX 700) vagy univerzális szürke (DX 700s) színe tökéletesen illeszkedik bármilyen belső tér karakteréhez, és a függőleges tárolás lehetősége helyet takarít meg. Mindezek miatt a Deerma DX 700 / DX 700s tökéletes választás otthona számára.

3472 elem
6955578033858
DX700
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.