Professzionális porszívó, Deerma...
Professzionális porszívó, Deerma...
Professzionális porszívó, Deerma...
Professzionális porszívó, Deerma...

Professzionális porszívó, Deerma TJ200 nedves vagy száraz porszívózással

2210008
Raktáron
439,00 lei
Adóval együtt

A Deerma TJ200 porszívó száraz és nedves porszívózást tesz lehetővé, ami nagyon praktikus és könnyen használható. A különböző kefék segítségével megtisztíthatja a ház bármely felületét, és teljes tisztítást kínál.

Specifikációk:

Modell: Deerma TJ200
Motor teljesítmény: 800W
Abszorpciós teljesítmény: 18 kPa
Zajszint: <89dB
Méretek (mm): 306 x 290 x 536
Súly: 5 kg
Tápkábel hossza: 5 m
Vízállóság: IPX4
Por -tartály űrtartalma: 6L
Folyadéktartály térfogata: 3,5 liter

1 év garancia

 

A szövetségesed a tiszta házért folytatott harcban

A Deerma multifunkcionális porszívó hatékonyan tisztán tartja otthonát - felszívja a száraz hulladékot és a kiömlött folyadékot. Erőteljes 33 000 fordulat / perc motorral, lábkapcsolóval van felszerelve a nagyobb kényelem érdekében, valamint 4 fokozatú szűrőrendszerrel, amely hatékonyan megszabadítja a szennyeződésektől és az allergénektől. A cserélhető kefék lehetővé teszik az egész lakás alapos tisztítását.

Elszív mindent, amit akarsz

A porszívó tökéletesen képes kezelni mind a száraz, mind a nedves hulladékot. Por, morzsa, kiömlött liszt, ételmaradékok, ketchupfoltok vagy kiömlött tej - ezeket és sok más típusú szennyeződést hatékonyan tisztít egyetlen eszközzel! A TJ200 ideális mindennapi használatra. Nagyobb kihívásokkal is szembe kell néznie - például segít a lakás takarításában a felújítás után.

Nyerd meg a háborút a piszok ellen

A készülék 1200 W -os motorral van felszerelve. Lehetővé teszi akár 18 000 Pa szívóteljesítmény elérését. Ez lehetővé teszi mindenféle szennyeződés - por, morzsa, haj és akár kiömlött ital - tisztítását a legkisebb probléma nélkül. Semmi sem tud ellenállni a Deerma porszívó rendkívüli erejének - háza hamarosan tisztasággal ragyog.

Kefék minden alkalomra

A készletben több cserélhető kefe található, amelyek még egyszerűbbé és kellemesebbé teszik a tisztítást:

  • Lapos, nedvszívó kefe - tökéletesen illeszkedik a padlóra, és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, például a kiömlött levest vagy a mártásból származó foltokat. Átlátszó, így pontosan láthatja, ha hatékonyan távolítja el a szennyeződést.

 

  • Standard kefe - kezeli a port és a törmeléket sima felületen, valamint a szőnyegbe gabalyodott hajat vagy morzsát. Tisztítja a száraz és a nedves padlót is. Még a hajat is beszívja egy tócsa vízbe minden probléma nélkül.

 

  • Többfunkciós kefe - ideális a nehezen elérhető helyek és egyenetlen felületek tisztításához. Segítségével porszívózhatja az üregeket a kanapékban és karosszékekben, billentyűzeteken vagy keskeny sarkokban.

 

  • Sarokkefe - tökéletesen összegyűjti a port és a törmeléket az anyagokból vagy a monitorokból.

Praktikus szárítógép

Használja a fúvás praktikus módját, hogy még könnyebbé tegye az életét. Szárítsa meg gyorsan és kényelmesen a nedves padlót, hogy mindenki szabadon mozoghasson. Már nem kell attól tartania, hogy valaki csúnya nyomokat hagy a frissen megtisztított felületen. Ezzel a móddal a porszívót is funkcionális háziállat -szárítóvá alakíthatja!

Élvezze a nagy tartály előnyeit

A porospohár kapacitása 6 l. Könnyen lekapcsolhatja a főmodulról, majd kiürítheti és kimoshatja. Ez valós idejű és energiatakarékos megoldás, valamint a készülék tisztán tartásának és a szennyeződéssel való érintkezés csökkentésének egyik módja. Amikor a tartályban lévő hely kezd kifogyni, vagy a csészét meg kell tisztítani, erről egy speciális jelző tájékoztat.

Tisztítsa meg kényelmesen az egész házat

A porszívó alumíniumcsöve rendkívül könnyű és korrózióálló, hossza 54 és 82 cm között állítható. A TJ200 kábel hossza legfeljebb 5 m, a tömlő pedig 1,5 m. Ezenkívül a 4 tartós kerék még mozgékonyabbá és kényelmesebbé teszi a berendezést. Mindez a porszívó könnyű és kényelmes vezérlését jelenti - így könnyedén tisztíthatja az egész házat.

Ügyeljen a tisztaságra és az egészségre

A 4 lépcsős szűrőrendszer biztosítja, hogy a Deerma porszívóval nem csak tisztán tartja lakását, de vigyáz az egészségére is. Gyorsan és kényelmesen hozzon létre pormentes és allergénmentes környezetet-ezt többek között lehetővé teszi a nagy, 150 mm-es HEPA szűrő.

Az Ön kényelmére tervezték

A készülék tartós, de könnyű ABS műanyagból készült. Ez különbözteti meg a többi nehéz és terjedelmes berendezéstől, és rendkívül kényelmes a használata. A praktikus lábkapcsoló lehetővé teszi a porszívó kényelmes be- és kikapcsolását - ezzel elkerülve a hajlítást és a hátfájást. A cserekefék a TJ200 tokhoz rögzíthetők - így mindig kéznél lesz, de ugyanakkor nem zavarja, és rendben tartja. A Deerma hatékonyan ötvözi a funkcionalitást a könnyű használattal.

366 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.