Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...
Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...
Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...
Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...
Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...
Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó,...

Deerma DX115C 2 az 1 -ben porszívó, 600 W, 14 000 Pa, Hepa szűrő, 1,2 literes tartály

2210019
Raktáron
149,00 lei
Adóval együtt

Specifikációk:

Típus: DX115C

Teljesítmény: 600W

Szívóteljesítmény: 14 000 PA

Porrekesz: 1,2 l

Súly: 2 kg

Mosható HEPA szűrő

Méretek: 20,65 x 12,8 x 101,95 cm

Zajszint: <76dB

Kábel hossza: 5 m

Garancia: 1 év

 

Többfunkciós porszívó

A Deerma DX115C porszívó lehetővé teszi az egész ház gyors és egyszerű tisztítását. 2 használati móddal és 3 cserélhető kefével könnyen illeszthető az Ön igényeihez. A modern szűrőrendszer lehetővé teszi a szennyeződések hatékony eltávolítását, a rézmotor, a 14 000 Pa szívóteljesítmény és a 600 W teljesítmény pedig nagy hatékonyságot biztosít. Ennek a porszívónak további előnyei az ergonomikus kialakítás és az 5 méter hosszú kábel, amely nagy mozgásszabadságot biztosít.

4.jpg

2 porszívó az 1 -ben

A DX115C függőleges vagy hordozható porszívóként használható. Tökéletes különféle textúrákhoz. Otthonának minden területén kényelmesen porszívózhatja a padlót. Hordozható porszívóként könnyen tisztíthatja a matracokat, billentyűzeteket, függönyöket, küszöböket és sok más helyet. A Deerma DX115C lehetővé teszi, hogy szinte bárhová eljusson - nem fogja elrejteni a port.

5.jpg

3 ecset különböző célokra

Ebben a készletben 3 praktikus kefét talál, amelyekkel minden sarkát alaposan megtisztítja. A padlókefe kiválóan alkalmas különféle felületek tisztítására. Fából vagy csempézett padlót, valamint szőnyegeket és préseket tisztít. A keskeny ecset alkalmas székek, kanapék, könyvespolcok és billentyűzetek vagy sok más tisztítására. A kerek kefével jól tisztíthatja a függönyöket, ruhákat és matracokat. (Az alábbi képen a padlókefe kerekei láthatók a könnyű kezelés érdekében, valamint a porszívó kábeltartója)

11a.jpg

Hatékony szűrés

A porszívó HEPA szűrővel van ellátva, hogy megakadályozza az allergének és baktériumok terjedését otthonában. Biztonságosan moshatja folyó víz alatt. A DX115C rendelkezik egy speciális szűrőszivaccsal is, amely felfogja a port. Az összes hulladékot az 1,2 literes tartályba gyűjtik. Könnyen kinyithatja és eltávolíthatja, minimálisra csökkentve a szennyeződéssel való érintkezést.

7.jpg

Csendes és hatékony

A nagy teljesítményű rézmotor felelős a porszívó hatékony működéséért. Megkülönbözteti a hosszú élettartamot és az alacsony energiafogyasztást. A motor nemcsak hatékony, de meglepően csendes is, a zajszint kisebb, mint 76 dB. Tehát, ha bosszantja a leghatékonyabb porszívók zaja, a Deerma DX115C kiváló választás.

6.jpg

Gondosan megfontolt dizájn

Ennek a porszívónak a tervezésekor nemcsak a teljesítményt, hanem a felhasználói kényelmet is figyelembe vették. A készülék 5 m -es kábellel van felszerelve, amely lehetővé teszi az akár 80 m2 -es lakás egyszerű tisztítását. Könnyen becsomagolhatja a kábelt, és felakaszthatja a beépített tárolóhorogra. A padlókefe további kerekekkel rendelkezik a könnyű mozgatás érdekében, a porszívó ergonomikus fogantyúja pedig nagyobb kényelmet biztosít.

2_1.jpg

6835 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.