Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...
Aspirator függőleges si mop 2in1...

Aspirator függőleges si mop 2in1 Xiaomi Deerma ZQ990W, 550 W szívó, 1300 W mop

2210010
Elfogyott – feltöltés alatt
730,00 lei
Adóval együtt

Függőleges porszívó és mop egyszerre. A Xiaomi Deerma ZQ990W 2in1 teljes körű megoldást kínál Önnek a ház egy mozdulattal történő tisztítására. A professzionális teljesítményű porszívó otthoni áron jelentősen csökkenti a tisztításhoz szükséges időt, ugyanakkor teljes tisztítást kínál bármilyen típusú padlón - csempe, kő, parketta ...

Jellemzők:

Szívóteljesítmény: 550W
Gőz teljesítmény: 1300W
Abszorpciós teljesítmény: > = 10 000 Pa
Tápfeszültség: 220V; 50Hz
Zajszint: <90dB
Portartály térfogata: 1,2l
Víztartály térfogata: 380 ml
Tápkábel hossza: 5 m
Súly: 4,5 kg

Garancia: 12 hónap

 

Deerma ZQ990W ® - porszívó és gőzmosó


A Deerma ZQ990W egy praktikus eszköz, amely egyszerre működik, mint a porszívó és a gőzmosó. Kényelmes és biztonságos az egészségre - nem igényel vegyi anyagokat. Az 1300 W teljesítmény biztosítja a készülék magas hatékonyságát, és többféle üzemmód lehetővé teszi, hogy a működését az Ön igényeihez igazítsa. Ezenkívül a termék könnyen használható és számos alkalmazáshoz alkalmas.

11%5B10%5D.jpg

Multifunkcionális eszköz, amely időt takarít meg


A készüléknek egyszerre van porszívózási és felmosási funkciója, ami sok időt takarít meg - a tisztítás akár kétszer kevesebbet is igénybe vehet a szokásosnál! A 100 ° C (vagy magasabb) hőmérsékletű kezelés mély tisztítást biztosít vegyszerek nélkül. Így könnyen megbirkózhat a legmakacsabb foltokkal és szennyeződésekkel is. A ZQ900W alkalmas különféle típusú padlók - köztük csempe, márvány és akár fa - tisztítására.

3%5B29%5D.jpg

A tisztítás nagyon könnyű tevékenységgé válik


A készülék használata mesésen egyszerű és kényelmes. Egyszerűen öntsön vizet a 380 ml -es tartályba, csatlakoztassa egy megfelelő helyre, kapcsolja be a ZQ990W készüléket, és válassza ki a tisztítási módot a fogantyú intuitív panelje segítségével. Fel van szerelve 3 gombbal az üzemmód megváltoztatására, valamint egy gőzjelzővel. A felmosómodul eltávolításához nyomja meg a lábával a megfelelő helyen. Még csak meg sem kell hajolnia!

1%5B31%5D.jpg

Fedezze fel a gőz rendkívüli erejét


Akár 1300 W teljesítményével gyorsan forró gőzt fejleszthet, amely mélyen behatol a tárgyak felületébe és jól megtisztítja azokat. Így ideális a dolgok rendben tartásához. Hasonló technológiát alkalmaznak az iparban és az üzleti életben, ahol például járművek vagy ételek tisztítására használják az éttermekben. De otthon is ugyanúgy fog működni! A ZQ990W lehetővé teszi a gőz mennyiségének pontos szabályozását is.

ZQ990W-0413.jpg

Nagy szívóhatékonyság


A 4 sebességes ciklonszűrésnek és a dupla hajtású rézmotornak köszönhetően a készülék kiemelkedik nagy szívóerejével, valamint stabil és megbízható teljesítményével. A HEPA szűrő felfogja a porrészecskéket és a poratkákat, így a ZQ990W ideális az allergiás emberek számára. Ezenkívül egy speciális rozsdamentes acél háló szűri a hajat, a szálakat és a nagyobb törmeléket, megakadályozva a gőzgép eltömődését.

7%5B14%5D.jpg

Tökéletesen megtervezett mop


A 3 rétegű mikroszálas mop tökéletesen felszívja a vizet, és még a nehezen elérhető helyeket is eléri, hogy alaposan megtisztítsa otthonának minden felületét. Ezenkívül szigeteli a szennyeződéseket. Újra felhasználható. Könnyen szétszedheti, tisztíthatja és száríthatja. Ily módon meghosszabbítja az életét, és kényszeríti rá, hogy sokáig tökéletesen szolgáljon. A háromszög alakú talp formája még a legnehezebben elérhető helyeken vagy a helyiség sarkaiban is segít tisztítani.

9a.jpg

Különféle tisztítási módok - többféle felhasználásra


A Deerma ZQ990W 4 tisztítási módot kínál - szinkron porszívózás, gőztisztítás és tisztítás, egyidejű gőztisztítás és tisztítás, száraz porszívózás és tisztítás. Ellenáll mindenféle szennyeződésnek - olajfoltoknak, kiömlött italoknak, morzsáknak, hajnak, pornak és akár iszapnyomoknak is. Nem kell aggódnia a padlón játszó gyermekek egészségéért - tiszta és fényes lesz, anélkül, hogy káros vegyszereket kellene használnia!

9%5B9%5D.jpg

Tisztítsa meg fáradtság nélkül


A készülék ergonomikus kialakítása hihetetlenül kényelmesvé teszi a használatát. A Deerma segítségével gyorsan látni fogja, hogy a tisztítás nem lehet túl bonyolult. A speciálisan kialakított fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi a porszívó kezelését. Az 5 méter hosszú kábel szabad mozgást biztosít, és lehetővé teszi a ház minden sarkának alapos tisztítását.

IMG_9873.jpg

További lehetőségek, különösen az Ön számára


Ez a tartós ABS műanyagból készült egység fantasztikusan kiegyensúlyozott, így bármikor függőlegesen elhelyezheti. Ez nemcsak a tisztítást, hanem a ZQ990W tárolását is megkönnyíti. A kábelt csatlakoztathatja a speciális beépített állványhoz, amely segít elkerülni az összegabalyodást. A porgyűjtő tartály kiürítéséhez egyszerűen nyomja meg a gombot. A készülék bizonyos részeit folyó víz alatt is moshatja.

12a.jpg

Csomag tartalma:

A fő egység

Padlófúvóka

Mop

Fogantyú

Használati utasítás

Padlófúvókák támogatása

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.