Viz alatti robogo Waydoo Subnado -...
Viz alatti robogo Waydoo Subnado -...
Viz alatti robogo Waydoo Subnado -...
Viz alatti robogo Waydoo Subnado -...
Viz alatti robogo Waydoo Subnado -...

Viz alatti robogo Waydoo Subnado - SUP Kit, 1,4 m/s, 56 perc

2470004
Raktáron
1 999,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Waydoo

Nev: Subnado-Underwater Scooter Sup Kit

Modell: 5010000095

Fekete szin

Sebesseg fokozatok: 3

Max sebesseg: 1,4 m/s

Max. uzemido: 56 perc

Max. melyseg: 60 m

Vizallosag: IP68, 60 m-ig

Akkumulator tipusa: Li-Ion

Akkumulator kapacitasa: 98 Wh

Toltesi ido: kb. 1,2 ora

Anyaga: EPP, aluminiumotvozet, gyanta

Meretek: 377 x 70 x 70 mm

 

Waydoo Subnado merulorobogo - keszlet SUP-hoz




Fedezze fel a lenyugozo vizi vilagot teljesen uj modon! A Waydoo Subnado viz alatti robogo felejthetetlen elmenyt nyujt a vizben. Konnyu es kompakt, igy konnyen szallithato, egyszeru kezelhetosege pedig a gyerekek szamara is sikeresse teszi. Konnyeden athaladhat a vizes kiterjedeseken az intuitiv kezeloszervekkel es 3 sebessegfokozat kozul valaszthat. Ezen kivul a keszulek tamogatja a gyorstoltest es powerbank funkciot is kinal. A keszlet tartalmaz egy specialis tartot is, amellyel a rollert a SUP deszkaja ala szerelheted a konnyu uszas erdekeben!




1.jpg




Gyors szerelesi rendszer – rengeteg lehetoseg




Felejtsd el a szukseges berendezesek bonyolult es idoigenyes telepiteset! A gyors rogzitorendszernek koszonhetoen Subnado robogoja pillanatok alatt uzembe helyezheto, es pillanatok alatt keszen all a kovetkezo vizi kirandulasra. A rendelkezesre allo adapterek segitsegevel konnyeden rogzitheti a keszuleket SUP deszkaja vagy kajakja ala – konnyeden siklik a viz felszinen, es meg elvezetesebbe valik!




2.jpg



Intuitiv vezerles




Szabaditsa fel a kezet, es hagyja, hogy magaval ragadja a vizi kaland. A robogo innovativ kialakitasa lehetove teszi, hogy siman es szabadon kormanyozza, pusztan az ujjaival – tudhatja meg, milyen egyszeru es kenyelmes. Nem igenyel specialis kepzest - eleg egy kis gyakorlas! A Subnado segitsegevel a vizi terek felfedezese minden eddiginel elvezetesebbe valik. Nincsenek megfelelo oklevelei es bizonyitvanyai a buvarkodashoz? Vagy talan csak aktivan szeretne idot tolteni a gyerekeivel? Nem problema – a Subnado egy hagyomanyos medencehez is tokeletes lesz, megkonnyitve az uszast es sok mokat. Sznorkelezeshez is kivalo. Fontos, hogy a robogot gyermekek is biztonsagosan hasznalhatjak.




6.jpg




Gyors toltes, powerbank funkcio




A Waydoo szabadalmaztatott technologiajanak koszonhetoen mindossze 1,2 ora alatt tolti fel a robogot 0%-rol 100%-ra. Nem kell sokat varnia, amig keszen all a kovetkezo viz alatti utazasra! Mukodesi ideje viszont legfeljebb 56 perc. De ez meg nem minden – a keszulek powerbankkent is mukodhet. Segitsegevel akar 100 watt teljesitmennyel toltheti okostelefonjat vagy laptopjat.




4.jpg



Tovabbfejlesztett elektromos rendszer




Usszon az aramlattal vagy az arammal szemben, a legkisebb erofeszites nelkul. A Subnado aluminiumotvozet hazzal es tovabbfejlesztett meghajtorendszerrel van felszerelve, igy akar 1,4 m/s sebesseget is elerhet (elore). Engedd szabadjara lenyugozo sebesseget, es eld at az izgalmat! Ez azonban meg nem minden – a robogoval akar 60 meter melyre is merulhet, ami azt jelenti, hogy a halado buvarok is sikeresen hasznaljak. Mitol kepes a Subnado ilyen kivalo teljesitmenyt nyujtani? A robogo 4 lapatos legcsavart hasznal, igy akar 23%-kal nagyobb hatekonysagot kinal a hagyomanyos 3 lapatos megoldasokhoz kepest. Specialisan kialakitott alloreszlapatokkal is fel van szerelve, amelyek lehetove tettek, hogy a meghajtorendszer mintegy 5%-kal novelje kepessegeit.




5.jpg




Konnyu, hordozhato kivitel




A Subnado viz alatti robogo szinte barhova elkiserhet. Sulya mindossze 1,4 kg, meretei pedig csak kb. 38 x 6 cm - szallitasa nem lesz problema! Csak csomagolja be hatizsakjaba vagy utazotaskajaba, es vigye magaval a kovetkezo utazasra. A keszulek akkumulatoranak kapacitasa raadasul 98 Wh, igy a repulon is magaval viheti. Utazzon oda, ahol es ahogy akar – a Subnado segitsegevel elfelejtheti a korlatokat.




3.jpg



Beleertve




  • Subnado merulo robogo
  • Szabvanyos huvelykujj vezerlo
  • SUP deszka tarto
  • 6x Nano matrica
  • Vezerlo kabelcsipesz
  • Ontapado parna
  • Kenoanyag
  • 4x tartalek O-gyuru tomites 7,5x1
  • 2x tartalek O-gyuru 26x2 tomites


12 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.