BOBOVR A2 Air VR headset az Oculus...

BOBOVR A2 Air VR headset az Oculus Quest 2-hoz

2160007
Elfogyott – feltöltés alatt
395,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: BoboVR

Modell: BOBOVR A2 Air

meretek:

fejhallgato: 205 × 63 × 38 mm;

magneses fulkagylo: Φ90 x 17 mm;

magneses sport fulkagylok: Φ63 x 14,5 mm.

Suly

Bal oldali sisak: 86 g;

Jobb oldali sisak: 85 g;

Magneses fulhallgato: 29,5 g;

magneses sportfulhallgato: 10,9 g

Audio bemenet: 3,5 mm

Frekvencia tartomany: 20 - 20000 Hz

Akusztikus nyomasszint: 130 dB ± 3dB; 1,0 kHz

 

BOBOVR A2 Air VR fejhallgato panttal

Javitsa VR-elmenyet a BoboVR A2 Air segitsegevel! Ezek a fejhallgatok nem csak kenyelmesen hasznalhatok es konnyen felszerelhetok, de kivalo hangminoseget is biztositanak. Ezen tulmenoen tobb moddal az igenyeinek megfeleloen testreszabhatja azok teljesitmenyet. Emelje magasabb szintre VR-elmenyet!

BoboVR/BOBOVR-A2-Air/5

Kivalo minoseg

Szeretnel teljesen elveszni a jatekban, amit jatszol? A BoboVR segitsegevel ez lehetseges lesz! A nagy, 32Ω/30mW×2PCS titan kompozitbol keszult dupla TPU-foliaval es a 20-20000 Hz-es frekvenciatartomanyt kinalo magneses NdFeB hangszoroval ez a fejhallgato felejthetetlen hangelmenyt tesz lehetove. Meruljon el kedvenc jatekaiban, es tapasztalja meg az elvezet uj dimenziojat!

BoboVR/BOBOVR-A2-Air/3

Magas kompatibilitas

A BoboVR headseteket szeleskoru kompatibilitasuk kulonbozteti meg egymastol. A VR-szijra valo rogziteshez csak egy csuklomozdulattal kell mozgatnia oket, igy a legtobb modellhez illeszkednek. Alkalmasak a Quest2-hoz (beleertve a BOBOVR-t es a nepszeru harmadik feltol szarmazo hevedereket). A BoboVR segitsegevel nagyban javithatja a hangminoseget es fokozhatja a VR elmenyet!

BoboVR/BOBOVR-A2-Air/7

Felhasznaloi kenyelem

A BoboVR nemcsak egy funkcionalis fejhallgato, amely javitja a VR-elmenyt, hanem hihetetlenul kenyelmes is. A szettben ket par fejhallgatot talalsz, melyeket konnyen cserelhetsz, mert praktikus magnesekkel vannak ellatva. A kisebbek (sport) tokeletesek a dinamikus jatekokhoz, mig a nagyobbak mindennapi hasznalatra. Kivalo minosegu anyagokbol keszultek, igy nagyon puhak, legateresztoek es jol illeszkednek a ful formajahoz. Javitsa a VR-elmeny minoseget a BoboVR segitsegevel!

BoboVR/BOBOVR-A2-Air/6

Atgondolt tervezes

Felhiv valaki jatek kozben? Nem kell minden VR-felszerelest elovenned! A BoboVR headsetet kenyelmesen a fule fole helyezheti, igy kikapcsolhatja a hangot es szabadon folytathatja a beszelgetest. Ezenkivul a fejhallgatot 2 cm-rel felfele es lefele allithatja, es 15°-kal dontheti meg. Igy meg kenyelmesebb viselni oket! Ezenkivul ne aggodjon amiatt, hogy felszereli oket a VR headsetere – nehany pillanat alatt konnyeden felszerelheti oket!

A dobozban

  • Bal telefon x1
  • Jobb fejhallgato x1
  • Magneses sport fulhallgato x2
  • Magneses fulhallgato x2
  • Parna x5
  • 2,5 mm-es audiokabel x1

BoboVR
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.