BOBOVR M2 Pro szij + akkumulator...
BOBOVR M2 Pro szij + akkumulator...

BOBOVR M2 Pro szij + akkumulator Oculus Quest 2-hoz, 5200 mAh

2160009
Raktáron
388,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: BOBOVR

Modell: M2 Pro

Anyaga: ABS PC

Tolto allomas:

Bemeneti teljesitmeny: 5V/2,6A

Kimeneti teljesitmeny: 5V/2,6A

Meretek: 100 x 38 x 43 mm

Akkumulator:

Kapacitas: 5200 mAh

Bemenet/kimenet: 5V/2.6A

Toltesi ido: kb 3 ora

Akkumulator tipusa: Litium

 

Szij kiegeszito akkumulatorral BOBOVR M2 Pro

Szanjon tobb idot a virtualis vilagban, es ne hagyja abba a jatekot csak azert, mert a szemuvegenek teljesitmenyszintje lecsokkent. A BOBOVR M2 Pro Extra Battery Strap a tokeletes megoldas azok szamara, akik nem szeretnek varni! Gondosan megtervezve, hogy megfeleljen minden korosztaly igenyeinek - 5 beallitasi pont segitsegevel tokeletesen beallithatja a meretet, anelkul, hogy aggodnia kellene az arcra vagy a fej hatso reszere nehezedo kellemetlen nyomas miatt. A keszletben talal egy tartalek akkumulatort, amivel a jatek megszakitasa nelkul taplalhatja a szemuveget. Igy akar 2-szer tobb idot is kereshet.

BoboVR/BOBOVR-M2-pro/3

Gondosan atgondolt dizajn

A BOBOVR M2 Pro Extra Battery Strap az On kenyelmet szolgalja, igy a szemuveg hosszan tarto hasznalata sem okoz kellemetlenseget. Tokeletesen alkalmazkodik a fej formajahoz, es az ot beallitasi pontnak koszonhetoen a meretet az igenyeinek megfeleloen allithatja be. A csomagban talalhato puha hab gondoskodik a hosszan tarto kenyelemrol, az akkumulatort pedig gondosan kiegyensulyoztak, hogy barmilyen jatek soran egyensulyerzeket adjon – sulya mindossze 140 g.

BoboVR/BOBOVR-M2-pro/8

Biztonsagos es kenyelmes etel

A szij hatuljan talalhato toltoaljzat, valamint az akkumulator robusztus magnesekkel van felszerelve a zavartalan aramellatas erdekeben. Igy osszetett es dinamikus mozdulatokat hajthat vegre anelkul, hogy aggodnia kellene az akkumulator leesesetol. A hot swap funkcionak koszonhetoen a lemerult akkumulatort anelkul cserelheti ki, hogy az egesz berendezest le kellene allitania. Ne pazarolja az idejet arra varva, hogy a szemuveg ujra hasznalatra keszen alljon – csak cserelje ki az elemet, es meg 4-6 oranyi jatekot kap.

A forgatason

  • Fejpant
  • Ujratoltheto elem
  • USB-C toltokabel
  • Kezikonyv

BoboVR
25 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.