xComfort Bridge - intelligens...
xComfort Bridge - intelligens...
xComfort Bridge - intelligens...
xComfort Bridge - intelligens...

xComfort Bridge - intelligens fényvezérlő CBCA -00/01

2020049
Elfogyott – feltöltés alatt
839,00 lei
Adóval együtt

xComfort Bridge - Intelligens vezérlő olyan lámpákhoz, amelyek nem igényelnek programozási ismereteket vagy más speciális eszközöket. A telepítés után vezérelheti a mobiltelefon fényeit, vagy tetszés szerint tervezhet forgatókönyveket. Az xComfort Bridge csak közvetlen kommunikációban működik más xComfort termékekkel, így a fűtési rendszer világításának, redőnyének vagy sok másnak a vezérlésétől kezdve egyetlen alkalmazásból irányíthatja otthonát

 

xComfort Bridge - Új SMART vezérlő alkalmazás konfigurációval rendelkező xComfort eszközökhöz

Egyszerű és könnyen használható, a vezérlő közvetíti a felhasználók hozzáférését az xComfort telepítésekhez, így könnyen beállítható, hogy új vagy tapasztalt xComfort telepítő vagy. Nincs szükség további konfigurációs szoftverekre vagy előzetes programozási ismeretekre, így hozzájárulva az intelligens otthonokhoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti az egyik előre konfigurált Go Wireless csomagunkat, és elkezdi szabályozni a fényerősséget. A folyamat gyors, tiszta és rugalmas. Az alkalmazással vezeték nélkül konfigurálhatja és vezérelheti a lámpákat az eszköz szintjén, a zóna szintjén, a jeleneteken keresztül vagy az asztro funkció segítségével. Az új üzembe helyezési funkció lehetővé teszi új intelligens LED fényerő -szabályozók, kapcsolók és plug -in adapterek hozzáadását - egyszerűen beolvashatja őket, vagy néhány egyszerű lépésben új eszközöket fedezhet fel az alkalmazáson keresztül. Az xComfort Bridge gyors megoldás az intelligens otthon egyszerű, skálázható és tartós kezelésére.

Miután az xComfort Bridge vezérlőt csatlakoztatta a helyi WiFi útválasztóhoz, távolról vezérelhető az xComfort Bridge alkalmazással iOS (iPhone, iPad, iPod) vagy Android eszközökön (okostelefon, táblagép). Különféle beépített LED-ek tájékoztatnak a vezérlő állapotáról és működéséről. A vezérlő bármilyen felületre szerelhető, 55 mm -es vagy 68 mm -es kapcsolókra, vagy csatlakozódobozba vagy kötésbe. Ugyanakkor a csomagban található védőláb -készlet lehetővé teszi a szabályozó bármilyen vízszintes felületre történő elhelyezését.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.