Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Coșul meu

0 produse

Politica si declaratie de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal



Acest site este detinut de SC Fraimar PRO SRL, companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, sector 3, Intrarea Iuliu Valaori, nr. 9, ap 9, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/15837/2018, avand Codul de identificare fiscala RO40094446.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Fraimar PRO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


SC Fraimar PRO SRL este singurul detinator al oricarei informatii colectate pe site-ul administrat de noi. Nu vindem, nu impartim si nu inchiriem aceasta informatie altora. Informatia va fi folosita pentru buna desfasurare a activitatii noastre, imbunatatirea serviciilor oferite si promovarea ofertelor si promotiilor aflate in derulare.




Exceptii si limitari


Cu toate ca exista aceasta declaratie de confidentialitate, Fraimar PRO SRL coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut sau activitate ilegala a oricarui utilizator al serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.


In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, Fraimar PRO SRL poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor.


Diverse


Fraimar PRO SRL poate solicita Clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare si de livrare, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.


In cazul in care un client al Fraimar PRO SRL comanda prin intermediul site-ului nostru datele Clientului vor putea fi transmise unor terte parti cum ar fi: Assa Abloy Romania, Rottner Security SRL sau EATON Electric SRL ce sunt furnizori de produse sau catre operatorii de servicii de curierat in vederea operarii livrarilor catre Client in conformitate cu cererea de livrare. Totodata in cazul in care vreun Client se inregistreaza in vederea unei/unor programari la curs sau foloseste unul din formularele de contact din site, aceste date nu se dezvaluie sub nici o forma nici unei persoane fizice sau juridice in afara de Fraimar PRO SRL si a tertilor mentionati mai sus.


Fraimar PRO SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor. Informatiile Clientului pot fi accesate de catre Fraimar PRO SRL pe baza unui username si a unei parole.


Site-ul casatehnica.ro este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online, cat si offline a site-ului.



Prezenta Politica de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Fraimar PRO SRL, din Intrarea Iuliu Valaori, nr 9 ap. 9 sector 3, Bucuresti. In cazul in care, dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Fraimar PRO SRL.


Confidențialitatea dvs. este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialitatii va explica ce date cu caracter personal colecteaza Fraimar PRO SRL de la dvs., prin intermediul interactiunilor noastre cu dvs. și prin produsele si serviciile noastre, precum și modul in care utilizam datele respective si temeiul legal al prelucrarilor pe care noi le facem fie ca sunteti clientul nostru sau angajatul nostru.









Politica noastra de confidentialitate cuprinde urmatoarele informatii:




Ce sunt datele cu caracter personal


Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, adica orice informații privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon.

Vizitatorii site-ului sunt acele persoane vizate , adica o persoana fizica identificata sau identificabila.

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Intotdeauna, cand solicitam datele personale ale dumneavoastra o sa va explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde le pastram, cine are acces la ele. Va mai informam ca oricand doriti, va punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra si le putem sterge daca ne solicitati acest lucru.


Ce date cu caracter personal colectam


Fraimar PRO SRL colecteaza datele pentru a opera eficient și a va furniza cele mai bune experiențe legate de produsele si serviciile noastre. Furnizati unele din aceste date direct, voluntar, de exemplu, atunci cand :


Faceti o comanda online, pe site-ul nostru, casatehnica.ro/,

Ne contactati prin intermediul formularului de contact

Ne sunati pentru a face una sau mai multe comenzi prin telefon. Va specificam faptul ca noi NU inregistram nici o conversatie telefonica pe care o avem cu clientii nostri

Ne trimiteti un email pe contact@fraimarPRO.com sau pe contact@casatehnica.ro in care ne solicitati efectuarea uneia sau mai multor detalii referitoare la produse sau la o comanda facuta pe site.



Sau furnizati indirect date de identificare prin adresa IP. Noi nu folosim adresa IP pentru a va identifica, dar va informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesati site-ul nostru. Aveti dreptul de a solicita stergerea IPului.


Obținem o parte din aceste date (cum ar fi IP-ul ) prin inregistrarea modului in care interacționați cu site-ul nostru, de exemplu, folosind tehnologii precum modulele cookie.


De asemenea, mai obținem date de la terți. Protejam datele obținute de la terți in conformitate cu practicile descrise in acest angajament, precum și cu orice restrictii suplimentare impuse de sursa datelor.

Puteți opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand vi se solicita sa furnizați date cu caracter personal, puteti refuza. Dar, daca alegeti sa nu furnizati date care sunt necesare pentru a va furniza serviciile sau produsele noastre, exista posibilitatea ca accesul la aceste servicii sau produse sa va fie restrictionat.

Datele cu caracter personal pe care le colectam, in functie de interactiunile pe care le aveti cu site-ul nostru, sunt urmatoarele:


Pentru a face o comanda online, pe site-ul nostru, casatehnica.ro/:

Nume si prenume– pentru identificare si contactare

Adresa de email– pentru confirmarea comenzii si transmiterea facturii sau a datelor de livrare a produselor cum este numarul de AWB.

Numarul de telefon– pentru contactare in vederea confirmarii disponibilitatii produselor comandate

Datele furnizate in momentul folosirii formularului de contact de pe site:

Nume si prenume

Adresa de email

Numarul de telefon

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzii sunt folosite NUMAI pentru

realizarea rezervarii/lor de produse precum si livrarea acestora

confirmarea disponibilitatii de produse

ofertarea in conditiile solicitarii exprese a dumneavoastra




De asemenea colectam informațiile pe care ni le furnizați si continutul mesajelor pe care ni le trimiteti, cum ar fi feedback-ul, intrebari si alte informatii.



Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Pentru datele pe care ni le oferiti voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email, etc) (adica cele pe care le trimiteti prin inregistrarea unei comenzi sau solicitair) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).


Folosim datele pentru a emite factura fiscala.


In privinta datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog sau pe pagina unui produs de pe magazinul online, temeiul prelucrarii este obligația noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparenta si informare. Consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.


In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului,utilizatorii pot sa isi ofere consimtamantul granular pentru fiecare categorie de cookie pe care noi o folosim prin situl nostru. Iti poti retrage oricand acest consimtamant prin solicitarea scrisa si adresata Responsabilului cu Protectia Datelor cu caracter personal la adresa de email contact@fraimarpro.com


De asemenea, folosim datele cu caracter personal pentru angajatii nostri, in vederea derularii Contractului de munca. Prelucrarea acestor date cu caracter personal are ca temei legal Hotararea de Guvern nr. 500/2011 privind Registrul General de Evidenta al Salariatilor cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 53/2003 privind Codul Muncii actualizata.



Cu cine partajăm datele cu caracter personal

Nu vom dezvălui informaţiile dumneavoastra către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul dumneavoastra.


Partajăm datele dumneavoastra cu caracter personal cu acordul dumneavoastra sau in cazul in care este nevoie de ele pentru a finaliza livrarea de produse sau servicii comandate.


7.Ce drepturi aveti dumneavoastra ca persoana vizata?


Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­ tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal care o privesc.


Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date:




In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, clientii nostri au urmatoarele drepturi:


1) Dreptul la informare (art.12)


2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.


3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:


a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.


5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.


6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).


Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, trimise la adresa de email contact@casatehnica.ro sau expediate pe adresa SC Fraimar PRO SRL, Str. Iuliu Valaori, nr. 9, ap.9 Bucuresti, destinatar Fraimar PRO SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:


– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa interveniti asupra datelor transmise;

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


Astfel, casatehnica.ro/ poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter periodic si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


casatehnica.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul casatehnica.ro/ poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


De asemenea, Fraimar PRO SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, servicii de curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Politica de cookies

Module cookie și tehnologii similare


Fraimar PRO SRL folosește modulele cookie (mici fișiere text plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologiile similare pentru a furniza site-urile web și serviciile noastre online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Textul unui modul cookie este format adeseori dintr-un șir de numere și litere care vă identifică în mod unic computerul, dar poate conține și alte informații.


Fraimar PRO SRL folosește modulele cookie și tehnologiile similar in mai multe scopuri, in funcție de produs.


Scopul colectarii datelor este: prestarea serviciilor, facturare si incasarea valorii serviciilor oferite, relatii cu clientii si orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei client-furnizor, inregistrarea rezervarilor, confirmarea telefonica si pe e-mail a rezervarilor, informare in privinta incidentelor care fac imposibila folosirea camerei sau a camerelor de joc, informare in privinta deschiderii de noi locatii si/sau de noi camere, informare cu privire la promotiile si ofertele aflate in derulare si obtinerea feedback-ului in urma jocului.


Atunci cand un Utilizator face o rezervare pe casatehnica.ro/ va primi comunicari comerciale din partea casatehnica.ro/ doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.


Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a SC Fraimar PRO SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre SC Fraimar PRO SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing sau servicii de plata / bancare.

Noi respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră. Această Declarație de confidențialitate vă informează despre practicile noastre de confidențialitate și de alegerile pe care le poate face despre modul în informațiile dvs. sunt colectate online, precum și modul în care informațiile sunt utilizate. Această declarație este disponibilă pe pagina de start si in partea de jos a fiecarei pagini web de pe acest site.
 

Pentru mai multe detalii va rugam sa verificat politica privind fisierele cookies