xComfort este un sistem wireless aplicabil echipamentelor electrice din casa oferindu-ti controlul inteligent al casei prin cresterea securitatii si a confortului.

Avantajele sistemului:

  • reducere de consum
  • design modern adaptat stilului tau
  • controlul luminilor si a sistemului de incalzire
  • cresterea securitatii
  • controlul wireless al echipamentelor
  • fara cabluri la vedere
  • controlul de la distanta de pe tableta sau online

Ce poti controla cu EATON xComfort:

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa.

Totul se intampla cu o singura atingere - intrerupatoarele inteligente wireless xComfort

Controlul luminilor este unul dintre cele mai vizibile lucruri pe care le puteti face cu xComfort. Iluminarea ambientala creeaza dispozitia potrivita. Solutia inteligenta de la Eaton xComfort este formata dintr-un intrerupator de contact ce se poate monta in spatele lustrei sau la orice dispozitiv de iluminat din casa si un comutator wireless ce nu necesita fire. Indiferent de unde ai nevoie sa controlezi lumina in camera poti deopotriva sa il montezi pe perete prin lipire (langa canapea sau patul din dormitor, la intrarea in camera sau chiar la usa de intrare in casa) sau sa il pastrezi mobil si sa aprinzi lumina de oriunde vrei din casa. Totodata datorita sistemului inteligent poti sa grupezi mai multe intrerupatoare pe un singur comutator wireless sau poti sa conectezi mai multe comutatoare pe un singur intrerupator. In felul acesta poti aprinde lumina in incapere indiferent pe ce usa ai intrat (tip cap-scara) sau poti sa aprinzi unul sau mai multe corpuri de iluminat in acelasi timp (ex: intrarupator general pe toata casa).

Alege designul preferat

100% compatibilitate cu ramele de 55x55 mm. Alege textura, materialul si culoarea ramei dintr-o gama foarte larga de produse de la mai multi producatori. Comutatorul fiind wireless iti permite sa il lipesti pe orice suprafata vrei. Deoarece comutatorul nu necesita fire de conectare, functionand cu ajutorul unei baterii cu termen de viata de minim 2 ani, poti sa lipesti comutatorul pe peretii din sticla sau faianta fara sa fie nevoie sa spargi sau sa faci modificari.

Montaj simplu si intuitiv acolo unde ai nevoie

Cine poate folosi sistemul xComfort?

Sistemul inteligent de la xComfort este foarte versatil adaptandu-se foarte usor la diverse nevoi. Astfel fie ca ai un apartament vechi de renovat sau vrei sa construiesti de la zero poti sa folosesti sistemul astfel incat sa cresti comfortul si securitatea in casa ta. Chiar mai mult, sistemul este pretabil inclusiv pentru cladiri de birouri oferind angajatorilor moderni solutia ideala pentru a asigura nevoile de business si in acelasi timp nevoile angajatilor din ce in ce mai pretentiosi.

Avand in vedere ca montarea sistemului xComfort necesita interventia la sistemul de electricitate din casa sau de la birou, instalarea este recomandata sa se faca doar cu electriceni profesionisti. Asadar pentru o configurare adecvata a proiectului tau si asigurarea solutiilor optime pentru tine, consultati-ne telefonic la +40722221849 sau pe email contact@casatehnica.ro inainte de a lua decizia finala cu ce produse sa achizitionezi. Va oferim gratuit asistenta in proiectarea casei voastre SMART si oferirea de solutii indiferent daca proiectul tau este o garsoniera/o camera sau vrei sa iti amenajezi biroul/casa de peste 1000mp.

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.