Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2
Drona Hubsan Zino 2

Drona Hubsan Zino 2

2240001
2.898,99 lei
cu TVA

Drona Zino 2 de la Hubsan este prima drona cu 4 elice cu o autonomie de zbor de pana la 6km. Echipata cu baterie ce ofera autonomie de 33 de minute de zbor si cu o camera de calitate ridicata oferita de cei de la Sony vei avea posibilitati sa faci inregistrari la calitate 4K.

 

Caracteristici:

 

Denumire: Hubsan Zino 2
Capacitate baterie drona: 3800mAh
Capacitate baterie unitate de control: 3350mAh
Pixeli efectivi camera: 12Mpix
Rezolutie video: 4k-60p
Posibilitatea de inregistrare Slow-Motion: da
Autonomie de zbor: 33 min
Distanta de actiune: 6km
Senzor camera: Sony 1/2, 3"
Timp de incarcare: 110min
Greutate: 929g
Viteza de zbor: 20km/h
Localizare GPS: da
Procesor: Ambrella H22, 1.2Ghz, A

 

 

Cameră 4K moderna

 

Pentru a capta o imagine si mai detaliata, Zino 2 va permite sa inregistrati videoclipuri 4K de 60 fps (100Mbps bitrate). Este echipat cu un obiectiv care va permite sa faceti fotografii de inalta calitate chiar si in conditii de lumina slaba. Creati inregistrari cu miscare lenta cu o camera suplimentara, care are capacitatea de a face fotografii HD la 120 de cadre pe secunda.

 

 

Procesor puternic

 

Cipul Ambarella H22 are un procesor quad-core ARM Cortex A53 puternic de 1,2 GHz, care obtine rezultate impresionante de performanta cu un consum redus de energie. Dron foloseste codecuri HEVC sau H.264 (AVC) pentru a inregistra eficient videoclipuri 4K Ultra HD la 60 de cadre pe secunda.

 

 

Timp de zbor prelungit

 

Zino 2 este echipat cu o baterie inteligenta litiu-ion 4S cu o capacitate de 3800 mAh, care va permite sa zburati pana la 33 de minute. Distanta maxima care poate fi parcursa in vremea fara vânt este de 20 km. Inaltimea maxima la care se poate ridica drona este de 500 m.

 

 

Unitate pentru un control mai bun

 

Unitatea de control are o baterie reincarcabila puternica de 3350 mAh si un afisaj digital incorporat care va permite sa vedeti cele mai importante informaÈ›ii de zbor in timp real. Camera are un suport care va permite sa montati un smartphone si sa conectati ambele dispozitive, astfel incat sa puteti urmari transmisia zborului in timp real.

 

 

 

Stabilizarea imaginii la nivel inalt

 

Pentru a asigura cea mai buna calitate a imaginii, drona este echipata cu un cardan cu 3 axe, care protejeaza efectiv camera impotriva miscarilor nedorite. Imaginea generata este stabila, astfel incat fotografiile si videoclipurile sa nu fie neclare. Gimbalul poate fi usor de deconectat de la drona.

 

 

Pozitionare tripla

 

Zino 2 foloseste 3 moduri de pozitionare pentru a mentine pozitia ideala. Primul mod GPS permite o pozitionare extrem de precisa, astfel incat drona sa poata determina cu exactitate distanta, viteza, cursul si informatiile de zbor in timp real. Al doilea mod accepta drona cu un senzor de dedesubt, astfel incat dispozitivul sa poata recunoaste automat conditiile de la sol. Modul de altitudine va permite sa mentineti altitudinea corecta daca semnalul GPS este slab sau dispozitivul pierde complet conexiunuea.

 

 

 

Asistenta inteligenta

 

Hubsan Zino 2 are asistenta de aterizare inteligenta care va permite sa urmariti punctul de aterizare si sa efectuati automat operatiuni de aterizare pe acesta. Zino 2 are un mod inteligent de urmarire, trebuie doar sa marcati obiectul de urmat si drona va face restul.

 

100 Produse
Niciun review
Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.