Purificator de aer, Viomi
Purificator de aer, Viomi
Purificator de aer, Viomi
Purificator de aer, Viomi
Purificator de aer, Viomi
Purificator de aer, Viomi

Purificator de aer, Viomi

2110020
830,00 lei
cu TVA

Cu ajutorul purificatorului de aer Viomi te asiguri ca nu exista nici un risc de imbolnavire datorita virusurilor sau a bacterilor din aer. Purificatorul de aer este dotat cu senzori de calitatea aerului si filtre de inalta calitate. Cu ajutorul aplicatiei si prin afisajul disponibil va va informa de calitatea aerului din camera, de gradul de uzura al filtrelor si va ofera posibilitatea sa il porniti de la distanta pentru a avea un aer curat tot timpul.

 

Caracteristici:

 

Model: VXKJ03
Dimensiuni (mm): 320 x 320 x 657 mm
Greutate: 9.5kg
CADR formaldehida: 200m3/h
Suprafata camera de purificare: 35-60m2
Nivel de zgomot: 39 la 65dB
Control prin aplicatie: MI Home
Display: LED

 

Aer curat în fiecare camera

 

Purificatorul de aer Viomi Smart Air Purifier este un dispozitiv destinat clientilor pretentiosi, care nu numai ca va curata aerul de poluanti, ci si virusi si bacterii. Ofera aer curat non-stop, datorita functionarii sale silentioase si filtrarii eficiente în patru etape.

 

 

Filtrare ridicata

 

Filtrarea in patru etape permite purificarea completa a aerului. Primul strat este un filtru tesut cu plasa de nailon 40 conceput pentru a prinde solide mai mari. Apoi, filtrul HEPA cu ioni de argint si cupru ofera o protectie eficienta impotriva microbilor. Un alt filtru cu carbon activ filtreaza toate particulele daunatoare de smog. Filtrarea finala are loc cu ajutorul luminii UV, care inactiveaza alte bacterii si virusuri si creste eficienta dezinfectarii la 99,9%.

 

 

 

Silentios ziua si noaptea

 

Designul permite trecerea cu usurinta a aerului prin dispozitiv si ofera o functionare extrem de silentioasa. Nivelul de zgomot de 39 dB in modul nocturn cu siguranta nu va fi deranjant, chiar si atunci cand este activat la mică distanta de pat. Munca neintrerupta si pe timpul noaptii va mentine la un nivel constant aerul din camera curat.

 

 

Va curata tot apartamentul

 

In ciuda dimensiunilor reduse, purificatorul asigura cu usurinta o filtrare completă in incaperi de pana la 60 m². Datorita circulatiei adecvate a aerului, dispozitivul va curata rapid si eficient aerul chiar si in intregul apartament, este suficient sa lasati usile din camere deschise.

 

 

Anioni eficienti


 
In timpul functionarii, datorita ionizarii, dispozitivul elibereaza anioni puternici, eliminând eficient gazele toxice, prevenind recontaminarea si lasand aerul proaspat si curat. Lipsa posibilitatii de contaminare secundara permite o functionare mult mai lunga fara a fi nevoie sa inlocuiti filtrele, ceea ce face ca purificatorul să functioneze mai eficient.

 

 

Functionare automata

 

Senzorii incorporati cu infrarosu si de miros permit monitorizarea dubla a calitatii aerului pentru rezultate mai bune. Dispozitivul detecteaza contaminarea in sine si poate ajusta automat nivelul de purificare la conditiile predominante.

 

 

Utilizarea este ca o foaca de copii

 

Operarea extrem de usoara este posibila datorita celor patru butoane amplasate in partea din fata a dispozitivului, care permit o utilizare completa. Nivelul de poluare va fi afisat pe ecranul cu LED-uri, aratand atat o valoare numerica de calitate a aerului ce va va ajuta sa determinati daca nivelul curent este sigur pentru sanatatea dumneavoastra.

 

 

Aplicatie dedicata

 

Functionarea dispozitivului este posibila si prin intermediul aplicaÈ›iei Mi Home, care va permite sa utilizati purificatorul fara a va deplasa de pe canapea sau a fi departe de casa. Aplicatia va permite sa porniti dispozitivul sau sa setati nivelul de functionare, dar va va informa si despre procentul de consum al filtrului sau despre necesitatea inlocuirii acestuia.

 

 

 

100 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.