Senzor de gaz RF SmartWise...
Senzor de gaz RF SmartWise...
Senzor de gaz RF SmartWise...
Senzor de gaz RF SmartWise...

Senzor de gaz RF SmartWise (compatibil Sonoff)

2080054
112,00 lei
cu TVA

Senzorul de gaz SmartWise este un detector de gaz compatibil cu familia de produse Sonoff smart home. Se conecteaza fara fir prin intermediul gateway-ului SmartWise RF la aplicatia eWeLink care controleaza dispozitivele Sonoff si SmartWise (comutator de lumina inteligent, releu de comutator inteligent si prize inteligente). Nu numai ca ofera o alarma locala de lumina si sunet pentru scurgerea de gaz detectata, dar poate trimite si o alarma catre un telefon mobil prin SmartWise RF Bridge.

 

SmartWise Gas Detector este un detector de gaz combinat fara fir / frecventa radio pentru a detecta scurgerile de gaze in interior si pentru a trimite o alarma la telefonul dvs. mobil prin SmartWise RF Bridge. Are un senzor combinat, detecteaza atat gazele naturale, gazele de carbune, biogazul, cat si CH4.

Prin conexiunea sa la eWeLink Cloud, poate controla alte dispozitive Sonoff si SmartWise compatibile cu eWeLink. In aplicatia gratuita eWeLink puteti configura controale inteligente pentru un eveniment de alarma, cum ar fi sunetul unei sirene, aprinderea luminilor sau actionarea unui clopot.

Se conecteaza fara fir la alte dispozitive inteligente Sonoff si SmartWise cu tehnologie RF 433,92MHz (frecventa radio) prin SmartWise RF Bridge , ( nu este compatibil cu Sonoff RF Bridge! ).

Este conectat la 230V AC prin priza obisnuita, deci nu va faceti griji cu privire la durata de viata a bateriei.

Caracteristicile produsului:

·       Echipat cu transmitator RF de 433,92 MHz

·       Ofera o alarma sonora locala (85dB) si poate fi trimisa si catre un telefon printr-o conexiune RF la aplicatia eWeLink.

·       Usor de instalat

·       Frecventa RF fara fir: 433,92 MHz

·       Compatibil numai cu SmartWise RF Bridge, nu Sonoff RF Bridge!

·       Aplicare: numai in interior,

·       Dimensiunea camerei: aprox. 20 de metri patrati

·       Alimentare: priza 230V AC

20 Produse
Niciun review

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.