Curea BOBOVR M2 Pro + acumulator...
Curea BOBOVR M2 Pro + acumulator...

Curea BOBOVR M2 Pro + acumulator pentru Oculus Quest 2, 5200mAh

2160009
in stoc
388,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: BOBOVR

Model: M2 Pro

Material: ABS PC

Statie de incarcare:

Putere de intrare: 5V/2.6A

Putere de iesire: 5V/2.6A

Dimensiuni: 100 x 38 x 43 mm

Baterie:

Capacitate: 5200 mAh

Putere de intrare/iesire: 5V/2.6A

Timp de incarcare: aproximativ 3 ore

Tip baterie: Litiu

 

Curea cu baterie suplimentara BOBOVR M2 Pro

Obtineti mai mult timp in lumea virtuala si nu va opriti din joc doar pentru ca nivelul de putere din ochelarii tai a scazut. Curea BOBOVR M2 Pro Extra pentru baterie este solutia perfecta pentru cei carora nu le place sa astepte! Este proiectat cu atentie pentru a satisface nevoile utilizatorilor de toate varstele - 5 puncte de reglare va vor permite sa ajustati perfect dimensiunea, fara sa va faceti griji cu privire la presiunea neplacuta asupra fetei sau a occiputului. In set veti gasi o baterie de rezerva, care va va permite sa alimentati ochelarii, fara a intrerupe jocul. Astfel poti castiga de pana la 2 ori mai mult timp.

BoboVR/BOBOVR-M2-pro/3

Design atent gandit

Cureaua BOBOVR M2 Pro Extra pentru baterie a fost conceputa pentru confortul dvs., astfel incat chiar si utilizarea prelungita a ochelarilor nu va provoca disconfort. Se adapteaza perfect la forma capului tau, iar datorita celor cinci puncte de reglare ii vei ajusta dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor tale. Spuma moale pe care o veti gasi in pachet asigura un confort de lunga durata, iar bateria a fost echilibrata cu grija pentru a va oferi o senzatie de echilibru in timpul oricarui joc - greutatea sa este de doar 140 g.

BoboVR/BOBOVR-M2-pro/8

Alimentare sigura si convenabila

Baza de incarcare situata pe spatele curelei, precum si acumulatorul au fost echipate cu magneti robusti pentru a face alimentarea fara intreruperi. Astfel, puteti efectua miscari complexe si dinamice fara sa va faceti griji cu privire la caderea bateriei. Datorita functiei de inlocuire la cald, puteti inlocui o baterie descarcata fara a fi nevoie sa opriti intregul echipament. Nu pierdeti timpul asteptand ca ochelarii sa fie gata de utilizare din nou - doar schimbati bateria si obtineti inca 4-6 ore de joc.

In platou

  • Curea pentru cap
  • Baterie reincarcabila
  • Cablu de incarcare USB-C
  • Manual

BoboVR
25 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.