Casti BOBOVR A2 VR pentru Oculus Quest 2
Casti BOBOVR A2 VR pentru Oculus Quest 2

Casti BOBOVR A2 VR pentru Oculus Quest 2

2160011
Ultimele produse in stoc
339,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: BoboVR

Model: BOBOVR A2

dimensiuni:

casti: 205 × 63 × 38 mm;

cupe pentru urechi magnetice: Φ90 x 17 mm;

cupe pentru urechi sport magnetice: Φ63 x 14,5 mm


Greutate:

Casca stanga: 93 g;

Casca drepta: 85 g;

casti magnetice: 29,5 g;

casti pentru urechi sport magnetice: 10,9 g

Efecte sonore: standard, bas, cinema, jocuri

Intrare audio: 3,5 mm

Gama de frecventa: 20 - 20000 Hz

Nivel de presiune acustica: 130 dB ± 3dB; 1,0 kHz

Putere de intrare: DC 5,0 ± 0,3 V; 300 mA

Baterie: 3,7 V; 300 mA/H

Timp de functionare: aprox. 9 h

Curent de lucru: max. 126 mA

 

Castile cu curea BOBOVR A2 VR




Imbunatatiti-va experienta VR cu BoboVR A2! Aceste casti nu sunt doar confortabile de utilizat si usor de instalat, dar vor oferi si o calitate excelenta a sunetului. In plus, cu mai multe moduri, le vei putea personaliza performanta in functie de nevoile tale. Du-ti experienta VR la nivelul urmator!




BoboVR/BOBOVR-A2/3




Calitate excelenta




Vrei sa te pierzi complet in jocurile pe care le joci? Cu BoboVR va fi posibil! Au fost echipate cu un circuit suplimentar de amplificator de putere DPS, astfel incat calitatea sunetului a fost imbunatatita semnificativ. In plus, aceste casti sunt echipate cu o folie TPU duala din compozit de titan de 32Ω/30mW×2PCS si un difuzor magnetic NdFeB, oferind o gama de frecventa de 20-20000 Hz, pentru o experienta sonora de neuitat. Pierde-te in jocurile tale preferate si experimenteaza o noua dimensiune a placerii!




BoboVR/BOBOVR-A2/6




Compatibilitate mare




Ceea ce diferentiaza castile BoboVR este compatibilitatea lor larga. Pentru a le monta pe o curea VR, trebuie doar sa le mutati cu o miscare a incheieturii mainii, astfel incat sa se potriveasca cu majoritatea modelelor. Sunt potrivite pentru curelele Quest2 Elite si halo (inclusiv alte serii BOBOVR M1/M2 si curelele populare de la terti). Cu BoboVR, puteti imbunatati considerabil calitatea sunetului si va puteti imbunatati experienta VR!




BoboVR/BOBOVR-A2/1




Diverse moduri de operare




Puteti personaliza performanta castilor BoboVR, deoarece aveti la dispozitie pana la 4 moduri diferite: Standard, Cinema, Gaming si Bass. Dispozitivul proceseaza sursa de sunet originala, permitandu-va sa experimentati cel mai bun efect de sunet. Experimentati si mai puternic jocurile pe care le jucati si pierdeti-va in sunetele non-shamrock care se potrivesc cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.




BoboVR/BOBOVR-A2/10




Confortul utilizatorului




BoboVR nu este doar un set de casti functional care va va imbunatati experienta VR - este si incredibil de confortabil. In set veti gasi doua perechi de casti, pe care le veti inlocui cu usurinta, deoarece sunt echipate cu magneti practici. Cele mai mici (sport) sunt perfecte pentru jocurile dinamice, in timp ce cele mai mari vor fi perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Au fost realizate din materiale de inalta calitate, astfel incat sunt foarte moi, respirabile si se adapteaza bine formei urechii. Imbunatatiti calitatea experientei dvs. VR cu BoboVR!



BoboVR/BOBOVR-A2/4



Design atent




Te suna cineva in timpul jocului? Nu trebuie sa-ti scoti toate echipamentele VR! Puteti plasa castile BoboVR confortabil peste ureche, astfel incat sa puteti opri sunetul si sa puteti continua o conversatie in mod liber. In plus, poti regla castile in sus si in jos cu 2 cm si le poti inclina cu 15°. Acest lucru face purtarea lor si mai confortabila! De asemenea, nu va faceti griji cu privire la montarea lor pe bentita VR - le veti monta cu usurinta in doar cateva momente!




BoboVR/BOBOVR-A2/11




In cutie



  • Telefonul stang x1
  • Casca dreapta x1
  • Casti de urechi sport magnetice x2
  • Casti de urechi magnetice x2
  • Tampoane x5
  • Cablu audio de 2,5 mm x1


BoboVR
1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.