Baterie pentru BOBOVR M2 Pro + statie...

Baterie pentru BOBOVR M2 Pro + statie de incarcare

2160015
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
229,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: BoboVR

Model: BOBOVR BD2-1

Baza de incarcare:

Putere de intrare: 5 V = 3 A

Putere de iesire: Port 1: 5 V = 2,6 A; portul 2: 5 V = 2,6 V; putere totala: 5 V = 3 A max.

Dimensiuni: 107 × 115 × 17 mm

Material: ABS PC

Compatibilitate: baterie reincarcabila B2 BoboVR

Baterie:

Capacitate: 3,7 V = 5200 mAh; 19,24 V

Capacitate nominala: 5 V = 1,5 A, 3200 mA

Putere de intrare/iesire: 5 V = 2,6 A

Timp de incarcare: aprox. 3 h

Dimensiuni: 85 × 47 × 32 mm

 

Statie de incarcare + baterie B2 BOBOVR

Doriti sa va extindeti experienta VR? Cu BoboVR va fi posibil! Veti primi o statie de incarcare si o baterie B2 incluse, astfel incat veti avea intotdeauna putere suplimentara la indemana! In plus, datorita designului lor bine gandit, nu vor ocupa mult spatiu pe biroul tau si sunt foarte confortabile de utilizat. Vedeti ce va poate oferi BoboVR!

BoboVR/BOBOVR-BD2-1/4

Design atent

Ceea ce diferentiaza dispozitivele BoboVR este designul lor atent. Statia de incarcare este echipata cu porturi de incarcare duble, astfel incat puteti incarca pana la 2 baterii in acelasi timp, economisind astfel timp. In plus, are un design subtire si simplu care nu va ocupa mult spatiu pe biroul tau. In plus, baza de incarcare foloseste magneti puternici, astfel incat sa puteti schimba bateriile B2 usor si rapid. Toate acestea fac ca utilizarea BoboVR sa fie foarte placuta.

BoboVR/BOBOVR-BD2-1/8

Incarcare confortabila

Statia de incarcare va permite sa incarcati pana la 2 baterii B2 in acelasi timp, astfel incat sa va puteti economisi timp. De asemenea, nu va trebui sa asteptati prea mult pentru ca ei sa-si recapete energia, deoarece isi vor recapata intreaga energie in doar 3 ore. Veti fi informat despre nivelul lor de incarcare printr-un indicator luminos special, astfel incat vor fi intotdeauna gata de plecare! Veti gasi 1 baterie B2 inclusa, astfel incat sa va puteti bucura imediat de puterea de rezerva pentru echipamentul dvs. VR!

BoboVR/BOBOVR-BD2-1/5 Siguranta

Garantie

BoboVR nu este doar un dispozitiv functional, este si o garantie de siguranta. Statia de incarcare este echipata cu un cip special care controleaza automat curentul si tensiunea in timpul incarcarii. Astfel, vi se garanteaza protectie deplina, precum si eficienta incarcarii bateriei. Extindeti-va experienta VR cu BoboVR!

In cutie

  • Baza de incarcare x1
  • baterie B2 x1
  • Cablu USB-C x1
  • Manual de utilizare x1

BoboVR
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.