Kit wireless xComfort control Jaluzele/ Usa Garaj CPAD-00/214
Kit wireless xComfort control Jaluzele/ Usa Garaj CPAD-00/214
Kit wireless xComfort control Jaluzele/ Usa Garaj CPAD-00/214
Kit wireless xComfort control Jaluzele/ Usa Garaj CPAD-00/214

Kit wireless xComfort control Jaluzele/ Usa Garaj CPAD-00/214

2020003
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
629,00 lei
Cu TVA

KIT SMART pentru controlul actionarilor electrice precum Jaluzele, obloane, cortina electrica, usa garaj

 

Unul din cele mai avansate produse de pe piata ce iti permite controlul jaluzelelor de oriunde din camera. Cu ajutorul comutatorului wifi poti sa il montezi pe perete sau sa il pastrezi mobil si sa actionezi jaluzelele fie ca esti in pat sau vrei sa iesi pe balcon. KIT-ul prevede mecanisemele de control si nu intregul sistem de actionare.

Se poate folosi pentru diverse sisteme de actionari mobile: jaluzele, usa de garaj, obloane electrice, copertina terasa, actionare geam mansarda ...

In cazul folosirii pentru inchiderea/deschiderea usii de garaj se poate pastra in masina intrerupatorul wifi avand o raza de actiune de pana la 50m.

 

EATON xComfor - Propriul tau majordom digital

 

Indiferent de luxul tau de zi cu zi, xComfort este raspunsul. xComfort este propriul tau majordom care iti sta tot timpul la dispozitie indiferent daca esti acasa sau in alta tara pe glob. Deoarece xComfort este un sistem wireless, nu aveti nevoie de fire la si de la intrerupatoare, termostate sau senzori. Cu ajutorul sistemelor integrate de la xComfort fie ca vrei sa aprinzi/stingi luminile sau sa controlezi temperatura in casa, sa monitorizezi casa pe tot timpul zilei sau sa controlezi diverse aparate electronice din casa, se poate. Sistemul te ajuta sa iti creezi diverse scenarii in functie de propriile preferinte de exemplu sa uzi gradina la ora 5 dimineata cand toata lumea doarme sau sa tragi jaluzelele dupa-amiaza cand soarele este mai puternic pe anumite camere si nu esti neaparat acasa. Poti sa setezi sa se aprinda lumina de cate ori ai treaba in beci sau sa iti porneasca alarma si sa aprinda toate becurile atunci cand cineva neavizat ti-a calcat proprietatea. Sistemul xComfort este un sistem complex care dispune de diverse elemente de automatizare ce odata conectate iti stau la dispozitie fie ca esti in sufragerie si vrei sa vezi un film sau cand esti plecat in delegatie si vrei ca cei dragi sa nu iti simta lipsa. 

 

Controlul jaluzelelor sau a usii de la garaj

Umbrirea este cea prima si cea mai eficienta metoda de luat in calcul atunci cand ne dorim controlul temperaturii ambientale. Acest KIT va permite controlul actionarilor electrice prin montarea intrerupatorului de dimensiuni foarte mici pe circuitul de actionat si pastrarea comutatorului wireless acolo unde iti este cel mai convenabil. Comutatorul functioneaza pe baza de baterie si nu necesita fire astfel el se poate monta prin lipire pe perete langa jaluzele sau la intrarea in camera. Acest KIT se poate folosi pentru controlul a diverse sisteme de actionare gen deschiderea/ inchiderea usii de la garaj, obloane electrice sau chiar si copertine pentru terasa. Conectarea lui la un sistem SMART Home controller de la xComfort ridica capacitatea de utilizare la un nivel de comfort sporit (vezi optiuni aditionale).

 

 

Optiuni aditionale

Se poate extinde controlul prin adaugarea unuia sau mai multor comutatoare wireless. In felul acesta controlul Jaluzelelor, a Usii de la garaj sau a altor unitati de actionat se poate face din mai multe puncte ale camerei fara sa mai fie nevoie sa o strabati (de langa jaluzele, de langa usa de intrare/iesire din camera sau chiar din pat) 

Prin conectarea acestui KIT la un sistem integrat SMART Home Controller xComfort, posibilitatiile de actionare cresc semnificativ. Intregul sistem de control se poate face direct de pe telefonul mobil sau tableta astfel ai la indemana controlul casei chiar daca esti acasa sau esti plecat. In acelasi timp cu ajutorul SMART Home controlerului xComfort, se pot creea scenarii astfel incat sistemul devine propriul tau majordom si actioneaza automat fara sa mai fie nevoie de interventia ta:

  • Jaluzelele se pot inchide/deschide automat in functie de gradul de luminozitate sau daca se face prea cald in camera. Totodata SMART Home controlerul va actiona si aerul conditionat pentru a avea temperatura dorita atunci cand vei ajuge tu acasa
  • Se pot seta actionari la o anumita ora astfel incat dimineata te vei trezi fara alarma ci cu lumina naturala
  • Controlul usilor de la garaj poti sa il faci de pe telefonul mobil atunci cand ajungi acasa sau vrei sa pleci. Nu mai este nevoie sa cobori sau sa urci in masina de fiecare data.
  • Poti actiona jaluzelele de pe telefonul mobil chiar daca esit plecat in vacanta lasand impresia ca este in continuare cineva acasa

Continut pachet:

1 intrerupator compact 6A (actuator)
1 comutator wireless alb, cu un buton imprimat cu sageti sus/jos
2 benzi adezive

Niciun review

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.