Senzor de fum Shelly Plus Smoke,...
Senzor de fum Shelly Plus Smoke,...
Senzor de fum Shelly Plus Smoke,...
Senzor de fum Shelly Plus Smoke,...
Senzor de fum Shelly Plus Smoke,...

Senzor de fum Shelly Plus Smoke, Wireless,control aplicatie, alarma

2280049
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
285,01 lei
Cu TVA

Specificatii:


Alimentare: Baterie CR123A (3v)

Conectivitate: Wifi 2.4GHz (bluetooth doar pentru sincronizare in retea)

Temperatura de operare: 0-55grC

Integrare: Amazon Echo, Google Home, HomeSeer, openHAB, Home Assistant, ioBroker, Hubitat, Hoobs, Symcan, Domoticz, nymea, SmartThings (beta), REST API

Interfata web: da

 

Alarma de fum Shelly Plus este o alarma de fum fotoelectrica inteligenta, care functioneaza cu baterii, fara fir, care este eficienta in detectarea incendiilor lente care mocnesc ore in sir inainte de a se incendia.


Fii mereu alertat, indiferent unde te afli!

Shelly Plus Smoke este o alarma fara fir, care functioneaza cu baterii, care poate ajuta la asigurarea unei protectie suplimentara pentru casa, familia si animalele dvs. de companie. Durata sa lunga de viata, sensibilitatea ridicata si tehnologia Wi-Fi va permit sa va monitorizati in mod constant casa pentru orice fum si sa va pastrati familia in siguranta, oriunde v-ati afla.

Protejati-va casa cu Shelly Plus Smoke

In caz de fum sau incendiu, puteti seta actiuni inteligente pentru dispozitivele dvs. Shelly, pentru a va proteja familia si casa! Aceste scene pot fi personalizate dupa bunul plac si se pot intampla intr-o ordine si un interval de timp exact.

Trimite o notificare imediata si suna o alarma

Cand Shelly Plus Smoke detecteaza un risc, suna o alarma puternica pe care sa o auda toata lumea din interior, in timp ce sim porneste scena personalizata pe care ati selectat-o pentru eveniment si va anunta prin aplicatie, indiferent cat de departe va aflati de casa.

Porneste iluminatul de urgenta si deblocheaza toate usile

Daca aveti becuri RGBW, benzi sau alarme in jurul casei dvs., Shelly Plus Smoke le poate declansa sa devina rosii si sa conduca catre cea mai apropiata iesire pentru oricine se afla in casa. Simultan, toate usile pot fi descuiate pentru ca familia ta sa faca o iesire rapida prin casa.

Intrerupe alimentarea cu energie electrica a tuturor aparatelor

Pentru a preveni deteriorarea ulterioara, Shelly Plus Smoke poate declansa celelalte dispozitive Shelly (relee Shelly retrofit PLUS sau relee PRO atasate pe sina DIN) folosind scene sau webhook-uri pentru a intrerupe rapid alimentarea tuturor aparatelor din camera in care a avut loc incendiul. .

Va anunta daca este cineva in camera

Impreuna cu Shelly Motion2, puteti fi alertat instantaneu daca este detectata miscare in camera. In plus, folosind webhook-uri, poate declansa alte dispozitive, cum ar fi camere, difuzoare sau orice dispozitiv conectat, pentru a va ajuta sa monitorizati de la distanta.

Control local al tuturor dispozitivelor dvs

Alarma de fum Shelly Plus poate executa actiuni directe pe alte dispozitive din reteaua locala fara a fi conectat la Internet sau Shelly Cloud. Contati pe timpul de raspuns imediat si pe scenele locale pentru a va mentine casa in siguranta.

Functionalitati:

  • Nu este necesar HUB! Deoarece accepta conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, trebuie doar sa conectati Shelly Plus Smoke la reteaua dvs. Wi-Fi.
  • 3 ani de viata a bateriei: va puteti baza pe tehnologia IoT de la Shelly, care consuma putina baterie.
  • Alerte sonore si luminoase: daca este detectat fum, Shelly Plus Smoke va initia un sunet puternic ( >85db) si o alarma luminoasa.
  • Usor de montat: Shelly Plus Smoke nu are cabluri si nu are limitari de unghi, ceea ce il face foarte usor de instalat.
  • Notificare imediata: Indiferent unde va aflati, Shelly Plus Smoke va va anunta imediat despre orice pericol. In cazul oricarui pericol detectat, Shelly Plus Smoke va va informa imediat pe dumneavoastra si pe membrii familiei dumneavoastra in timp real si va va permite sa luati masuri, indiferent cat de departe va aflati.
  • Scene inteligente: setati scene personalizate combinand Shelly Plus Smoke cu celelalte dispozitive Shelly.
  • Aplicatia Shelly Cloud: Aplicatia Shelly Cloud este disponibila pentru iOS, Android si Huawei!

Integrari - Compatibilitate deplina

Dispozitivele Shelly sunt compatibile cu Alexa, Google Home, Android si iOS. Impreuna cu asistentul vocal, puteti comanda dispozitivele Shelly folosind doar vocea dvs.!


Caracteristici:

  • Functioneaza cu baterie: necesita 1 baterie CR123A
  • Indicatii LED si alarma puternica;
  • Pauza alarma (mod Silentios)
  • Avertizare baterie descarcata
  • Instalare usoara


Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.