Senzor de inundatii ZigBee NEO,...
Senzor de inundatii ZigBee NEO,...
Senzor de inundatii ZigBee NEO,...
Senzor de inundatii ZigBee NEO,...
Senzor de inundatii ZigBee NEO,...
Senzor de inundatii ZigBee NEO,...

Senzor de inundatii ZigBee NEO, NAS-WS02B, TUYA

2280070
in stoc
89,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-WS02BH

Culoare: alb

Alimentare: CR2 3 V

Intensitate standby: 3-107 uA

Temperatura de functionare: de la -10°C la 80°C

Umiditate de functionare: 0-100% RH

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol de comunicare fara fir: ZigBee 3.0

Standard wireless: IEEE 802.11 b/g/n

Raza de actiune: Pana la 40 m

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

Senzor de apa ZigBee NEO NAS-WS02B Senzor de inundatie TUYA




Folositi tehnologia moderna pentru a va pastra casa in siguranta. Senzorul de inundatie NEO NAS-WS02BH va va informa automat despre o scurgere de apa si veti primi o notificare pe telefon. Astfel, vei putea reactiona la timp pentru a evita deteriorarea podelei, a electrocasnicelor sau a mobilierului din camera! Produsul este compatibil cu TUYA / Smart Life si este rezistent la apa IP66. Accepta protocolul ZigBee 3.0 - pentru functionare este necesar un gateway ZigBee (vandut separat).




Neo/NAS-WS02BH/1




Notificari in timp real




Tineti-va degetul pe puls si obtineti capacitatea de a reactiona rapid in cazul unei posibile inundatii in casa dvs. Senzorul NEO este echipat cu o sonda sensibila. De indata ce detecteaza o scurgere de apa, veti primi o notificare instantanee pe telefon! De asemenea, puteti verifica oricand starea dispozitivului in aplicatie. Tine totul sub control si nu-ti face griji ca peretii, podelele sau echipamentele din camera vor fi deteriorate din cauza inundatiilor!




Neo/NAS-WS02BH/2




Multe aplicatii




Senzorul NEO se va dovedi oriunde exista riscul de scurgere de apa. De exemplu, il puteti folosi in baie - instalati-l langa cada, cabina de dus, chiuveta sau masina de spalat. Il poti folosi si in bucatarie. Fixeaza-l langa frigider sau chiuveta pentru a fi informat imediat despre eventualele defectiuni! Produsul este, de asemenea, foarte usor de instalat si configurat, iar datorita gradului sau de rezistenta la apa IP66, nu trebuie sa va faceti griji ca va fi deteriorat de stropii sau umezeala din camera.




Neo/NAS-WS02BH/4

46 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.