Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA
Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA
Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA
Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA
Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA

Senzor de inundatii ZigBee NEO, TUYA

2280074
in stoc
72,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-WS05B

Culoare: alb

Alimentare: 2x baterii AA

Curent de functionare: 58 mA

Curent de asteptare: 2,5 uA

Temperatura de functionare: 0°C pana la 50°C

Umiditate de functionare: intre 20% si 85%

Durata de viata: Aprox. 5000 de utilizari

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol de comunicatie fara fir: ZigBee 3.0, IEEE 802.15.4

Raza de actiune: Pana la 55 m

Dimensiuni: 82 x 42 x 16 mm

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

Senzor de apa ZigBee NEO NAS-WS05B TUYA




Protejati-va casa de inundatii. Senzorul NEO NAS-WS05B va va anunta imediat despre o posibila scurgere de apa, astfel incat sa puteti reactiona la timp. Este perfect pentru bucatarie sau baie, de exemplu - monteaza-l langa masina de spalat, cada sau frigider. Dispozitivul este compatibil cu aplicatia TUYA / Smart Life. De asemenea, accepta protocolul de comunicare ZigBee 3.0 si necesita un gateway ZigBee dedicat (vandut separat) pentru a functiona corect.




Neo/NAS-WS05B/4




Tine-ti mana pe puls




Nu lasati o scurgere necontrolata de apa sa contribuie la deteriorarea peretilor, podelelor si a aparatelor din casa dvs. Senzorul NEO se remarca prin sensibilitatea sa ridicata - va va ajuta sa evitati probleme similare! Montati-l, de exemplu, langa masina de spalat, cada, chiuveta sau frigider. In cazul unei scurgeri, veti sti imediat - veti primi o notificare pe telefon. Acest lucru va ofera posibilitatea de a reactiona rapid si de a remedia orice defectiuni!




Neo/NAS-WS05B/7




Usor de utilizat




Senzorul este foarte simplu de instalat si configurat. Este alimentat de doar 2 baterii AA, care va pot oferi un timp de functionare lung - nu trebuie sa le schimbati foarte des. De asemenea, este posibil sa asociati produsul cu alte dispozitive (ZigBee sau Wi-Fi) si sa creati scene inteligente. De exemplu, il puteti face sa sune automat o alarma atunci cand senzorul detecteaza o scurgere.




Neo/NAS-WS05B/5




Compatibilitate cu TUYA si Apple HomeKit




Gestionarea convenabila a senzorului este posibila de aplicatia TUYA / Smart Life. Folosind-o, puteti verifica starea acestuia si daca exista o scurgere in orice moment. Veti primi si notificari push. Obtineti acces comod la cele mai importante informatii si aveti tot ce aveti nevoie la indemana!




Neo/NAS-WS05B/1

78 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.