Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA
Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA
Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA
Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA
Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA

Senzor usa sau geam, NEO, WiFi, TUYA

2280075
Ultimele produse in stoc
49,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-DS01W

Culoare: alb

Alimentare: 1 baterie CR2

Durata de viata a bateriei: Pana la 2 ani

Curent in modul standby: 10 uA

Timp de functionare in modul de asteptare: Aprox. 5 ani

Numar de utilizari: Pana la 1 an (15 utilizari pe zi), pana la 2 ani (7 utilizari pe zi)

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol: IEEE 802.11 b/g/n

Raza de actiune: Pana la 45 m

Temperatura de functionare: 0°C pana la 40°C

Umiditate de functionare: 20-85%

Temperatura de depozitare: 0°C pana la 60°C

Umiditate ambientala de depozitare: 0-90%

dimensiuni:

Modul mai mare: 71 x 21 x 22 mm;

Modul mai mic: 40 x 11 x 11 mm;

Aplicatie: TUYA / Smart L

 

Senzor deschidere usi si ferestre WiFi NEO NAS-DS01W TUYA



Cu NEO, te poti simti mai in siguranta in casa ta. Daca cineva incearca sa intre intr-o camera, senzorul de deschidere a usii si ferestrelor NAS-DS01W detecteaza acest lucru imediat si va trimite o notificare pe telefon. Dispozitivul se conecteaza in banda de 2,4 GHz (prin Wi-Fi), astfel incat nu este nevoie sa achizitionati niciun gateway suplimentar. De asemenea, se remarca prin durata lunga de functionare, designul compact, inteligent si compatibilitatea cu TUYA / Smart Life.




Neo/NAS-DS01W/1




Tine-ti degetul pe puls




Cu NEO, vei sti imediat daca cineva a incercat sa intre in casa ta deschizand o usa sau o fereastra. Senzorul NAS-DS01W va detecta rapid activitati similare si va va informa imediat - veti primi o notificare pe telefon in consecinta. Deci ai totul sub control! Nu mai trebuie sa va faceti griji ca cineva va intra in casa dvs. in timp ce sunteti plecat si nu veti sti - cu NEO, veti reactiona la timp!




Neo/NAS-DS01W/2




Conexiune de incredere




Uitati sa cumparati gateway-uri suplimentare sau alte dispozitive. Senzorul NAS-DS01W accepta conexiunea prin Wi-Fi - in banda de 2,4 GHz. Acest lucru va permite sa il gestionati intr-un mod si mai simplu si mai convenabil! In plus, protocolul de 2,4 GHz garanteaza o transmisie mai rapida si mai stabila a semnalului. Gata cu intarzieri si calitate slaba a conexiunii!




Neo/NAS-DS01W/3




Timp lung de functionare





Tot ce aveti nevoie pentru a alimenta senzorul este o singura baterie CR2, pe care o puteti cumpara cu usurinta in multe magazine. Nici nu trebuie sa-l inlocuiti prea des. Dispozitivul are o durata de viata de pana la un an (presupunand ca il utilizati de aproximativ 15 ori pe zi) sau de doi ani (daca il utilizati de aproximativ sapte ori pe zi). In plus, in modul standby, senzorul poate rezista pana la 5 ani!




Neo/NAS-DS01W/6




Calitate superioara a constructiei




Senzorul este realizat din materiale robuste, ignifuge, ceea ce il face foarte durabil si rezistent la deteriorare - o investitie excelenta pentru anii urmatori. Are si un indicator LED incorporat. De asemenea, este foarte usor de instalat si compact - nu va ocupa prea mult spatiu si nu va fi prea vizibil.




Neo/NAS-DS01W/4




Si mai comod de utilizat




Adaugati senzorul in aplicatia TUYA / Smart Life si obtineti acces convenabil la cele mai importante functii, setari si notificari. Acum va puteti gestiona toate dispozitivele inteligente de pe o singura platforma - nu mai treceti intre ferestre! Produsul este compatibil si cu Amazon Alexa, Google Assistant si Tmall Genie.




Neo/NAS-DS01W/5

1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.