Senzor de inundatii SmartWise, compatibil eWeLink
Senzor de inundatii SmartWise, compatibil eWeLink
Senzor de inundatii SmartWise, compatibil eWeLink
Senzor de inundatii SmartWise, compatibil eWeLink

Senzor de inundatii RF SmartWise, compatibil eWeLink

2080052
in stoc
68,00 lei
Cu TVA

Senzor de inundatii RF SmartWise (compatibil cu eWeLink)


Senzorul de inundatie SmartWise este compatibil cu dispozitivele inteligente Sonoff, fixati-l in orice loc expus la scurgeri de apa (de exemplu: sub robinetul de apa, cada de baie, in bucatarie, langa masina de spalat) si primiti o alerta un caz de probleme. Totodata puteti sa creeati scenariu si cu ajutorului unul alt releu inteligent si al unei electrovane montate pe teava principala de alimentare cu apa puteti inchide apa centralizat.

 

Caracteristici:

Denumire: Senzor de inundatii RF
Comunicare: RF 433.92MHz - conexiune wifi doar prin Sonoff RF Bridge
Aplicatie: eWeLink (Android sau IOS gratuita)
Istoric alarme in aplicatie
Alimentare: Baterie 12V

 

Senzorul de inundatii SmartWise este compatibil cu dispozitivele inteligente Sonoff pentru casa. Fixati-l in orice loc expus la scurgeri de apa (de exemplu: robinet de apa, cada de baie) si primiti o alerta pe dispozitivele mobile in caz de probleme.

Conectati-l fara fir la alte dispozitive inteligente Sonoff -, de ex. pentru releu sau comutare (lumini sau sirene controlate de la distanta) - prin tehnologia RF (control radio) de 433,92 MHz si Sonoff RF Bridge, nu este deloc nevoie de cablare. Sursa de alimentare este asigurata cu o baterie de 12V tip 1A 23A tip, care poate dura 2 ani conform manualului din fabrica. Bateria este inclusa in pachet.

In cazul unei scurgeri de apa, setati functia de alerta in aplicatia pentru smartphone eWeLink, astfel incat sa o puteti folosi ca o simpla alarma. Daca functia de alerta este setata, semnalul este primit doar de proprietarul dispozitivului Sonoff RF Bridge. Nu este trimisa nici o alerta catre niciun alt proprietar de dispozitiv eWeLink, cont sau smartphone, chiar daca functia de partajare este activata.

Datorita functiei SmartScene si prin intermediul aplicatiei eWeLink, asociati-o si controlati-o simultan cu alte dispozitive Sonoff (comutatoare de lumina, relee, prize inteligente) atunci cand se detecteaza scurgeri de apa. In felul acesta poti sesiza o inundatie chiar daca nu ai telefonul mobil langa tine sau poti notifica si alti membri din familie fara sa fie nevoie sa aiba aplicatia instalata.

 

Caracteristicile produsului:

Consum ultra-redus, functioneaza timp de 2 ani cu o singura baterie
Antena extensibila incorporata
2 buc adeziv cu doua fete sunt incluse pentru a fixa dispozitivul oriunde
Usor de instalat fara cabluri, fixati-l de orice perete lateral intr-o secunda
Frecventa RF fara fir: 433,92 MHz
Functionare: interior, cutia nu este rezistenta la apa
Alimentare: 1 buc baterie 23A

30 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.