Senzor inteligent de usa sau...
Senzor inteligent de usa sau...
Senzor inteligent de usa sau...
Senzor inteligent de usa sau...
Senzor inteligent de usa sau...

Senzor inteligent de usa sau fereastra NEO, Zigbee, TUYA

2280086
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
58,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-DS05B

Culoare: alb

Alimentare: 2x baterii AA

Curent in modul standby: 6,5 uA

Temperatura de functionare: 0°C pana la 40°C

Umiditate de functionare: 20% pana la 85%

Durata de viata: Aprox. 5000 de utilizari

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol de comunicare fara fir: ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4

Raza de actiune: Pana la 55 m

Dimensiuni: Corp principal: 82 x 42 x 16 mm;

Corp adjunct: 82 x 11 x 18 mm;

Aplicatie: TUYA / Smart Life

 

Senzor de deschidere a usilor si ferestrelor ZigBee NEO NAS-DS05B TUYA




Pastreaza-ti casa in siguranta si fa-te mai confortabil. Senzorul NEO detecteaza daca usile sau ferestrele tale sunt inchise, iar daca cineva le deschide, te va anunta imediat prin intermediul aplicatiei. De asemenea, il puteti asocia cu alte dispozitive si puteti crea scene inteligente. Produsul este compatibil cu aplicatia TUYA / Smart Life si are nevoie doar de 2 baterii AA pentru a-l alimenta. Senzorul accepta protocolul ZigBee 3.0 - este necesar un gateway ZigBee suplimentar (vandut separat) pentru functionare.




Neo/NEO-NAS-DS05B/1




Tine totul sub control




Senzorul detecteaza in mod fiabil daca o usa sau o fereastra este deschisa - pur si simplu deschideti-o cu minim 20 mm. Mai mult, de indata ce se intampla asa ceva, indicatorul LED incorporat se aprinde imediat si primesti o notificare pe telefon. De asemenea, puteti verifica in orice moment daca o usa sau o fereastra este deschisa sau inchisa - pur si simplu porniti aplicatia TUYA / Smart Life. Tine-ti degetul pe puls si fii sigur ca casa ta este in siguranta!




Neo/NEO-NAS-DS05B/2




Creati scene inteligente




Automatizati functionarea aparatelor selectate si creati o casa inteligenta in care sa va simtiti bine sa locuiti. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati senzorul la alte dispozitive si sa faceti setarile corespunzatoare in aplicatie! Astfel, de exemplu, poti face ca luminile sa se aprinda cand intri in casa si aparatul de aer conditionat sa nu mai functioneze cand deschizi o fereastra. Posibilitatile sunt aproape nesfarsite!




Neo/NEO-NAS-DS05B/3




Configurare fara probleme




Nu va fie teama de probleme cu instalarea senzorului - produsul este foarte usor de instalat si configurat. Are nevoie doar de 2 baterii AA, pe care le puteti cumpara din multe magazine - dispozitivul se remarca prin durata lunga de functionare, astfel incat nu trebuie sa le schimbati prea des. Va rugam sa retineti ca veti avea nevoie de un gateway special ZigBee pentru ca senzorul sa functioneze corect, care este disponibil pentru vanzare separat.




Neo/NEO-NAS-DS05B/4

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.