Detector inteligent de gaz IMOU ZGA1,...
Detector inteligent de gaz IMOU ZGA1,...

Detector inteligent de gaz IMOU ZGA1, ZigBee

2030014
in stoc
135,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: IMOU

Model: ZGA1

Tensiune de operare: DC 12 V

Curent de asteptare: ≤ 100 mA

Curent de functionare: ≤ 150 mA

Temperatura de functionare: -25°C pana la 55°C

Locul de instalare: Perete/tavan

Standard wireless: ZigBee

Frecventa de transmisie: 2,4 GHz

Raza de actiune: Pana la 200 m

Sensibilitate de receptie: -96 dBm

Concentratie de alarma: 8% LEL (gaz)

Gaz detectabil: gaz natural (GNC, GNL, metan)

Precizia masurarii: ± 3% LEL

Dimensiuni: Φ86 x 29,6 mm

 

Detector de gaz IMOU ZGA1

Asigurati siguranta casei dvs. Senzorul IMOU ZGA1 masoara concentratia de gaze naturale (GNC, GNL, metan) in timp real, iar daca depaseste un anumit nivel, veti sti imediat - se va declansa o alarma sonora si luminoasa si veti primi si o notificare. pe telefonul tau. Aparatul se remarca printr-o precizie de ±3% si un interval de masurare de 0-100% LEL. De asemenea, il puteti combina cu alte dispozitive inteligente si automatiza functionarea acestora.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/1

Pentru siguranta ta

Aveti linistea sufleteasca ca, daca exista o scurgere de gaz, dumneavoastra si cei dragi veti afla imediat. Daca concentratia de metan din aer depaseste un anumit nivel, veti primi imediat o notificare pe telefon si senzorul va declansa o alarma luminoasa si sonora (volum aproximativ 85 dB). In acest fel, toata lumea va sti imediat despre situatia ingrijoratoare!

IMOU/IOT-ZGA1-EU/2

Acuratete exceptionala

Tineti degetul pe puls - senzorul se remarca prin precizie impresionanta, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la erorile mari de masurare. ZGA1 are o precizie de aproximativ 3% si are un interval de masurare de 0-100% LEL. Toate acestea inseamna ca daca se intampla ceva ingrijorator, dispozitivul il va detecta imediat si te va anunta.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/3

Calitate superioara a constructiei

Senzorul este fabricat din plastic robust, ignifug, astfel incat va functiona bine in aproape orice situatie - nu va fie teama ca va fi deteriorat. In plus, dispozitivul isi poate verifica automat starea - daca ceva se uzeaza sau nu functioneaza corect, vei sti in timp util.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/6

Profita de posibilitatile oferite de aplicatie

Vedeti ce are de oferit aplicatia Imou Life. Adaugati senzorul la acesta pentru a primi notificari, pentru a schimba convenabil setarile si pentru a-l conecta la alte produse IMOU. In acest fel, puteti, de exemplu, sa faceti astfel incat atunci cand concentratia de metan din aer depaseste un anumit nivel, o sirena de alarma va suna automat. Aveti dispozitivele intr-un singur loc si controlati-le fara a fi nevoie sa comutati intre ferestre!

IMOU/IOT-ZGA1-EU/5

In cutie

  • 1x senzor de gaz
  • 1 autocolant 3M
  • 1x surub si diblu
  • 1x adaptor de alimentare
  • 1x ghid de pornire rapida

12 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.