Senzor inteligent pentru...
Senzor inteligent pentru...
Senzor inteligent pentru...

Senzor inteligent pentru usa/fereastra IMOU ZD1, ZigBee

2030017
Ultimele produse in stoc
73,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: IMOU

Model: ZD1

Putere de transmisie: ≤ 10 dBm

Tensiune de functionare: DC 3 V

Alarma de joasa tensiune: 2,6 V

Curent de asteptare: ≤ 10 uA

Locatie de montare: Perete

Temperatura de functionare: de la -25°C la 55°C

Curent de functionare: ≤ 30 mA

Dimensiuni: 52,6 x 39,8 x 13,8 mm

Durata de viata a bateriei: Aprox. 1 an (de 20 de ori pe zi)

Standard de comunicare fara fir: ZigBee

Frecventa de transmisie: 2,4 GHz

Raza de actiune: Pana la 200 m

Aplicatie: Imou Life

 

Detector de deschidere usi/geamuri IMOU ZD1

Asigurati-va confortul si cresteti nivelul de securitate in casa dvs. Senzorul IMOU ZD1 va detecta daca o usa sau o fereastra este deschisa. Daca cineva le deschide cu aproximativ 25 mm, veti sti imediat - veti primi o notificare pe telefon. De asemenea, il puteti combina cu alte dispozitive, cum ar fi o sirena de alarma. Produsul este foarte usor de instalat si are o durata de viata de pana la 1 an.

IMOU/IOT-ZD1-EU/9

Tine-ti degetul pe puls

Cu IMOU, vei sti intotdeauna daca o persoana nedorita intra in casa ta. Tot ce trebuie sa faceti este sa montati senzorul ZD1 si apoi sa il asociati cu panoul de control ZigBee (vandut separat). Dispozitivul se remarca prin precizie ridicata - daca cineva deschide o usa sau o fereastra, veti primi o notificare instantanee pe telefon. In plus, produsul a fost protejat in continuare impotriva manipularii sau inlaturarii de catre o persoana neautorizata.

IMOU/IOT-ZD1-EU/2

Usor de utilizat

Senzorul este foarte usor de instalat - pur si simplu lipiti-l in locatia dorita folosind autocolantul 3M furnizat. Dispozitivul se remarca si prin durata de viata lunga - il puteti folosi pana la un an fara probleme. Si nu trebuie sa va faceti griji ca nu se va defecta in mod neasteptat - veti primi o notificare cand tensiunea bateriei este scazuta.

IMOU/IOT-ZD1-EU/1

Vezi ce are de oferit aplicatia

Adaugati senzorul in aplicatia Imou Life si obtineti mai multe functii. Primiti notificari, verificati starea dispozitivului cu smartphone-ul si modificati setarile in mod convenabil. Acum dureaza doar cateva clicuri pentru a vedea daca totul este in regula acasa! De asemenea, puteti asocia senzorul cu alte produse IMOU pentru a automatiza functionarea acestora. Faceti astfel incat atunci cand cineva intra intr-o camera, luminile sa se aprinda automat sau sirena de alarma sa se stinga!

IMOU/IOT-ZD1-EU/4

In cutie

  • 1x senzor usa/fereastra
  • 1 autocolant 3M
  • 1x ghid de pornire rapida

2 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.