Senzor de inundatii Shelly cu...
Senzor de inundatii Shelly cu...
Senzor de inundatii Shelly cu...

Senzor de inundatii Shelly cu masurare a temperaturii

2280020
in stoc
142,00 lei
Cu TVA

Shelly Flood este noul senzor de inundatii bazat pe WiFi cu senzor de temperatura incorporat, introdus in septembrie 2019.

 

Shelly Flood, introdus in septembrie 2019, este noul senzor de inundatii / scurgeri de acces WiFi Shelly. Datorita consumului redus, dispozitivul alimentat cu baterii poate functiona mai mult de 1 an sau conform manualului din fabrica chiar si 18 luni.

Senzor de inundatii cu masurare a temperaturii!

  • Wireless: conectati Shelly Flood direct la reteaua dvs. Wi-Fi, fara a fi nevoie de niciun controler suplimentar.
  • Ramaneti fara inundatii: veti primi o notificare imediat daca exista lichid detectat de Shelly Flood.
  • Controlul temperaturii: Fiti constienti de fluctuatiile de temperatura si mentineti incalzirea podelei la temperatura dorita.
  • Usor de utilizat: Singurul lucru de care aveti nevoie pentru a va gestiona toate inundatiile Shelly este un telefon mobil si aplicatia Shelly Cloud.
  • Baterie de lunga durata: Simtiti-va mai confortabil cu durata de viata a bateriei de pana la 18 luni a lui Shelly Flood.
  • Istoric gratuit pe nor: Toate masuratorile de temperatura ale inundatiilor Shelly sunt inregistrate pana la un an.
  • Fara fir: plasati senzorul oriunde la domiciliu, unde pot aparea evenimente neplacute.
  • Monitorizati de la distanta: monitorizati-va acasa, indiferent unde va aflati prin intermediul aplicatiei Shelly Cloud si a telefonului.

Punand dispozitivul sub un robinet de apa, masina de spalat sau chiuveta, atunci cand senzorul detecteaza scurgeri de apa (de exemplu datorita unei conducte rupte, supape rupte, radiator de apa calda defect), senzorul este activat si trimite o alarma catre Shelly aplicatie. Conectand Shelly Flood cu un releu Shelly 1 , puteti chiar controla o electrovana de apa. Senzorul de inundatie are un senzor de temperatura incorporat, astfel incat poate masura temperatura podelei daca aveti incalzire prin pardoseala.

Shelly Flood este doar o piesa de arta care combina designul armonios cu tehnologia avansata. Dimensiunea redusa a senzorului ii permite sa fie amplasat oriunde in casa dvs., unde exista chiar si o usoara sansa de scurgere a apei.

Nu este necesara instalarea sau cablarea! Pur si simplu puneti senzorul oriunde credeti ca exista sanse de scurgeri. Descarcati aplicatia Shelly Cloud si adaugati senzorul dvs. Shelly Flood. Acum veti fi intotdeauna anuntat atunci cand exista apa in locuri gresite.

Controlul incalzirii prin pardoseala: incalzirea prin pardoseala creeaza confort si confort in timpul anotimpurilor reci. Foloseste-l pe al tau numai atunci cand ai nevoie de el cu Shelly Flood. Acest dispozitiv mic va permite sa reglati temperatura sistemului de incalzire prin pardoseala, maximizand in acelasi timp eficienta energetica.

Shelly_Flood_vizerzekelo_radiator_alatt.jpg

(Conform testelor, dispozitivul nu este capabil pentru detectarea ploii, deoarece cantitatea de apa din picaturile de ploaie este mica pentru a inchide circuitul, detecteaza numai inundatiile de apa, adica o cantitate mai mare de apa. Pentru detectarea ploii, va sugeram sa utilizati un plastic cutie pentru a colecta ploaia, astfel incat suficienta apa sa poata declansa senzorul.)

Datele sunt stocate de Shelly Cloud timp de 1 an gratuit, datele pot fi afisate oricand cu aplicatia pentru smartphone Shelly, disponibila si fara costuri suplimentare.

Senzorul se conecteaza direct la reteaua WiFi, nu este nevoie de cabluri.

O aplicatie, nenumarate posibilitati: Interfata usor de utilizat, scene, control masiv si multe altele, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati casa de oriunde. Fiecare Shelly poate fi integrat si functioneaza cu toate celelalte dispozitive Shelly din aplicatia Shelly.

Expediat fara baterie.

10 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.