Aplica ceramica SIGMA, diferite culori
Aplica ceramica SIGMA, diferite culori
Aplica ceramica SIGMA, diferite culori

Aplica ceramica SIGMA, diferite culori

2220015
in stoc
195,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Bec: E27,

Putere: 1x60W, 1x15W LED

Alimentare: 50-60Hz, ~220-230V

Clasa de protectie: IP20, clasa aparat I

Becul nu este inclus

Dimensiuni: 42/12/14 cm

Material: ceramica, sticla

Culoare: alb, gri, negru sau beton

Culoare
  • Gri
  • Alb
  • Negru
  • Beton

 

Aplica moderna din ceramica SIGMA

Umple-ti interiorul modern cu lumina frumoasa! Lampa de perete din ceramica SIGMA va va ajuta in acest sens. Joaca-te cu posibilitatile: experimentati cu culori, tonuri deschise si plasare. Cu aceasta lampa, ai spatiu pentru creativitate!

Nu mai sunt probleme de curatare

Puteti pastra cu usurinta lampa de perete din ceramica SIGMA curata datorita formei sale simple. Uitati de praful din colturile greu accesibile. Curatarea lampii noastre de perete este rapida si incredibil de usoara.

Efect vizual frumos

Lumina din lampa se raspandeste in sus si in jos, iar carcasa ceramica alba, mata, combinata cu suprafata iluminata, creeaza o compozitie vizuala frumoasa. Lampa de perete va arata grozav in interioarele moderne, impresionand prin lejeritate si forma eleganta.

Orice culoare vrei

Puteti lasa carcasa ceramica alba a lampii in versiunea sa originala sau o puteti picta in orice culoare doriti, potrivindu-l cu interiorul dvs. Tot ce aveti nevoie sunt vopsele de perete disponibile in mod obisnuit si o perie pentru a crea efectul vizual dorit.

Becuri economice E27

Cu becurile LED E27*, ai economii garantate: atunci cand se epuizeaza, le poti inlocui rapid si independent cu altele noi. Nu trebuie sa cumparati o lampa noua ca in cazul lampilor cu module LED. In lampa de perete din ceramica SIGMA, pur si simplu insurubati un bec nou si gata! *becul nu este inclus

Tonul deschis si puterea de care aveti nevoie

Reglati tonul luminii si puterea la stilul sau tipul camerei. Datorita becurilor interschimbabile E27, ai libertate deplina - fiecare lampa poate oferi o stralucire diferita: de la lumina calda slaba la o stralucire rece, alba.

Design mereu la moda

Bucurati-va de aspectul constant la moda al lampii de perete din ceramica! Designul atemporal se va potrivi in interiorul oricarei incaperi, facandu-l un decor universal pentru casa ta.Profita de posibilitatile oferite de lampile de perete ceramice - in interiorul tau!

Culoare
Alb
Beton
Gri
Negru
56 Produse
5903282798694
SL.0869
Niciun review

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.