Lampa de perete ARIZ, beton sau lemn...
Lampa de perete ARIZ, beton sau lemn...
Lampa de perete ARIZ, beton sau lemn...

Lampa de perete ARIZ, beton sau lemn natural

2220020
in stoc
199,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Bec: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, aparat clasa Ii

Becul nu este inclus.

Dimensiuni: 10/10/10 cm

Material: beton sau lemn natural

Culoare: gri

Culoare
  • Beton
  • Lemn natural

 

Aplica de perete din beton ARIZ

Iti place minimalismul si te simti cel mai bine in interioare brute? Vrei sa te inconjoara de obiecte frumoase in simplitatea lor absoluta? Invitati lampa de perete ARIZ in casa dvs., care va lumina minunat orice camera pe care o alegeti. Constructia din beton se va potrivi perfect in amenajarile mansardelor si va adauga stralucire si caracter si interioarelor industriale.

Minimalism brut

Fii uimit in fiecare zi de spatiul minimalist si elegant pe care il creezi in casa ta cu lampa de perete din beton ARIZ. L-am proiectat avand in vedere interioarele moderniste, care accepta cu nerabdare solutii avangardiste.

Mentine cu usurinta ordinea

Iti place cand apartamentul tau este perfect ordonat? Cu lampa de perete ARIZ, nu veti pierde timpul cu curatarea indelungata. Forma sa simpla inseamna ca este nevoie de doar un moment pentru a scapa de praf.

Pentru fiecare camera

Bucurati-va de un stil minimalist in fiecare camera. Lampa de perete ARIZ va straluci in dormitor, sufragerie si chiar in bucatarie. Acesta va completa interioarele moderne si va oferi exact cantitatea de lumina de care aveti nevoie

Frumusete si durabilitate

Iti plac solutiile durabile si atemporale? Invitati lampa de perete ARIZ din beton gri deschis in interior. Nu numai ca completeaza minunat interioarele de mansarda sau industriale, dar este si incredibil de durabil.

Orice culoare si putere

Lampa de perete ARIZ este echipata cu becuri E27 interschimbabile, cu ajutorul carora poti alege culoarea si puterea luminii pentru tipul de incapere. Alegerea este a ta!

Rasfatati-va cu eleganta intr-un stil minimalist!

Culoare
Beton
Lemn natural
50 Produse
5903282706811
SL.0682
Niciun review

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.