Banda LED RGB 5m Gosund SL2
Banda LED RGB 5m Gosund SL2

Banda LED RGB 5m Gosund SL2

2040006
in stoc
69,00 lei
Cu TVA

Banda LED 5m GOSUND cu posibilitatea de control de la distanta cu ajutorul aplicatiei inteligente SmartLife (Tuya app). Banda poate reda 16mil culori si datorita microfonului incorporat poate sa creeze atmosfera de party ajustandusi culoarea in functie de sonorizarea din camera. Totodata se poate integra in sistemele de asistenta vocala Amazon Alexa sau Google Home

 

Caracteristici:

 

Alimentare: 12V / 1A
Conectivitate: WiFi 2.4GHz
Aplicatie control: SmartLife (Tuya app)
Dimensiuni: 11mm x 5m

 

Banda de lumina LED inteligenta

 

Banda LED inteligenta Gosund va oferi casei dvs. o iluminare excelenta si va schimba atmosfera din camera prin iluminatul cu 16milioane de culori. Dispozitivul are capacitatea de a fi controlat prin aplicatie pentru dispozitivele mobile si utilizand asistentii vocali inteligenti precum Amazon Alexa si Google Home. Functia de oprire va permite sa controlati iluminatul chiar si atunci cand sunteti departe de casa. Dispozitivul accepta WiFi de 2,4 GHz.

 

SL2.jpg

 

Lumina in ritmul muzicii

 

Datorita microfonului incorporat in banda, dispozitivul poate trece la un mod care va schimba lumina in ritmul muzicii. Aceasta este o solutie interesanta pentru petreceri acasa unde va puteti oferi o atractie suplimentara.

 

NiteBird-smart-lighting11_1.jpg

 

Nu te limita

 

Cu aplicatia puteti crea un grup de benzi care pot fi controlate simultan. Aceasta solutie ne economiseste timp cand vrem sa unificam iluminatul acasa. Benzile pot fi controlate de la diferite dispozitive. Pentru a obtine controlul asupra lor, tot ce trebuie sa faceti este sa le partajati cu altii.

 

dodac.jpg

4 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.

Acest website foloseste cookie-uri. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.